Egyéb kategória

Hol a bugyi, Selena? – Az énekesnő merész szettben pózolt a divathéten

Most már kijelenthetjük: a mindig gyönyörű Selena Gomez is hibázik olykor. A párizsi divathéten ugyanis egy olyan merész ruhában sétálgatott, amiben kicsit többet mutatott magából, mint amennyit szeretett volna. Elöljáróban annyit, hogy nagyon úgy tűnik, az énekesnőnek nem volt kedve fehérneműt húzni.
vous - 2016.03.09.
Hol a bugyi, Selena? – Az énekesnő merész szettben pózolt a divathéten

Nem Selena szettjével van a bajunk – sőt, nagyon is elegáns ez a fekete ruha –, sokkal inkább azzal, hogy ezt a merész darabot nem rögzítette rendesen. Pedig erre nagyon oda kell figyelni, különben könnyen divatbaleset lehet a vége. Az énekesnővel pedig meg is történt a lehető legkínosabb dolog: hatalmasat villantott! Nekünk pedig egy kérdésünk maradt, ami biztosan a ti fejetekbe is ott motoszkál:

Hol a bugyi és a melltartó? Viselt egyáltalán fehérneműt?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.