Egyéb kategória

Lehengerlő önarcképekkel mutatja meg a lelkét egy srác

Mi van akkor, ha valaki egyszerűen nehezen fejezi ki az érzelmeit és azt, ami benne van? Akkor hogyan, milyen módon tudja megmutatni, ami benne zajlik? Hát persze hogy képekkel!
vous - 2016.02.27.
Lehengerlő önarcképekkel mutatja meg a lelkét egy srác

Már írtam nektek arról, hogyan fejezik ki magukat azok az emberek, akik nem tudnak beszélni és mozogni. Ez is egy izgalmas téma, egy újabb ok, hogy rácsodálkozzunk a világra. De rá lehet csodálkozni Daniel Serva szürreális képeire is.

A modern kori Dalí ugyanis nem beszél sokat az érzéseiről, ám egy éjszaka, megalkotva az első önarcképét, rátört a katarzis érzése. Ez arra késztette őt, hogy mindennap elkészítse önmaga portréját a lelkiállapotáról, a benne dúló érzésekről. Nos, mondanom se kell, én, aki még egy szürreális sminket is bevállaltam, imádom a srác képeit. Nézzétek és kövessétek ti is az Instagramját, minden képéhez fűz kommentárt is.

„Amikor úgy tűnik, minden ellened van, ne felejtsd el, hogy a repülő is a széllel szemben száll fel, nem vele.” Henry Ford

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!