Trend

Tanga vagy franciabugyi? A pasik elárulták, melyikre buknak

Bölcsődében LEGO a plüssfigura ellen. Óvodában hinta a homokozó ellen. Általánosban foci a kosárlabda ellen. Középiskolában pattanások az arcbőr ellen. Főiskolán alkohol a tanulás ellen. Felnőttkorban szórakozás a munka ellen. A férfilét dilemmái jönnek-mennek, egy viszont állandó nagyjából általános iskola óta: a franciabugyi vagy a tanga szexibb?

vous - 2021.12.06.
Tanga vagy franciabugyi? A pasik elárulták, melyikre buknak

Ahogyan tőlem megszoktátok (például itt vagy itt), most sem a kisszobában boncolgattam a témát kakaó és nápolyi társaságában. Ezúttal a Nyugati téren megforduló pasiknál érdeklődtem, milyen álláspontot képviselnek ebben a rendkívül fontos topikban.

Ha minden jól megy, legközelebb nem kell hosszú, tanácstalanságban gazdag perceket töltenetek a fehérneműboltban.

Elég lesz, ha rám gondoltok (huh, ez furán hangzik), mikor a kasszához viszitek a legszebb tangát. Vagy a legszebb franciabugyit? Lássuk, mi a jó döntés!

Úgy látszik, kényes témára akadtunk. Az eddig többnyire nagy kedvvel válaszoló, fotózkodó srácoknak inába szállt a bátorságuk. Egy fél délutánt töltöttem a Nyugati téren, de csak egyetlenegy pasi vállalta válaszát arccal.

Viktor, a nap hőse

Viktor olyan sebességgel válaszolt a kérdésre, mintha azt kérdeztem volna, mi a neve. Szerinte egyértelműen a tanga szexibb:

Nem is kérdés. Csak a tanga. Sokkal jobban hangsúlyozza a vonalakat, így előtérbe helyezi a nőiességet is.

Viktor nem szereti a franciát, mert túl sokat takar. „A tanga másik hatalmas előnye, hogy sokkal jobban mutat, ha bármilyen ruha vagy szoknya alá felveszik” – tette hozzá.

Forrás:
Czerman Dani

A hosszú fagyoskodás alatt legalább negyven fiút szólítottam le. Arra számítottam, döntetlen (vagy döntetlen közeli) eredmény fog születni. Nem így történt. Kapaszkodjatok meg – KETTŐ embernek jött be jobban a franciabugyi. A többiek kapásból rávágták a tangát. Volt, aki meg sem tudta indokolni, miért.

Akik árral szemben úsznak

Bár a nem reprezentatív felmérésben a tangapártiak kerültek elsöprő többségbe, ne feledkezzünk meg a másik oldalról sem. Attól, hogy kevesen vannak, az érveik igenis életképesek.

Márkó kegyetlenül őszinte volt:

Jobban szeretem a franciát, mert abban minden fenék jól néz ki. Ad egy bizonyos keretet, egy formát.

„10-ből 7 lánynak nem áll jól a tanga, mégis felveszik. Sosem fogom megérteni őket.”

János ennél egy fokkal finomabb volt:

Szerintem a franciabugyi többet takar, pont ezért jobb. A fantáziának is teret kell adni, nem szabad mindent megmutatni.

Szép lány vs. jó csaj

Forrás:
iStock

Mielőtt kiderül, szerintem melyik ruhadarab a dögösebb, tudnotok kell, hogy én különbséget teszek jó csaj és szép lány között. A jó csajhoz nem fűznek érzelmek, a jó csaj csak test. A szép lány ennél több. Szép lány = jó csaj + kisugárzás! Hármat találhattok, melyikük hord tangát…

Gondoljatok bele, mi történik, ha valaki falat épít? Mindenki azonnal látni akarja, mi van a másik oldalon. A kíváncsiság nagy úr. Egy tanga mindent megmutat, nem lehet fal. Nem indítja be a „rugókat”, viszont cserébe – ahogyan Márkó is kifejtette – nem árul zsákbamacskát.

A franciabugyi vele ellentétben olyan, mint egy sorozatévad, amely a legizgalmasabb epizód után ér véget. Nekem az utóbbi jobban bejön.

Címkék: #fran #tanga

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.