Egyéb kategória

Taylor Swift a Grammy-díj-átadón vágott vissza Kanye Westnek

Idén 58. alkalommal osztották ki a díjakat a zeneipar egyik legrangosabb eseményén, a Grammy-díj-átadón. Az est legnagyobb nyertesei Ed Sheeran, Bruno Mars és Taylor Swift voltak. Az énekesnő ráadásul olyan beszédet mondott, amit minden fiatal lánynak hallania kell.
vous - 2016.02.16.
Taylor Swift a Grammy-díj-átadón vágott vissza Kanye Westnek

A gálán persze láthattunk gyönyörű és botrányos ruhakölteményeket, elképesztő produkciókat és a hollywoodi celebvilág krémjét. De kik örülhettek a legjobban?

Az év albumának járó díjat Taylor Swift 1989 című lemeze kapta, de az övé lett még az év popalbuma, valamint a Bad Blood című klipjéért a legjobb zenei videónak járó elismerést is bezsebelte – írja az eonline.com.

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

De Taylor nem csak a díjak miatt örülhetett, olyan beszédet mondott, mellyel tökéletesen visszavágott Kanye West durva beszólására, melyben a sztár azt állítja, ő tette híressé ezt a „ribancot”.

„Mint az első nő, aki kétszer is elnyerte az év albumáért járó Grammy-díjat azt akarom mondani minden fiatal nőnek, hogy mindig lesznek emberek az út mentén, akik megpróbálnak letaszítani, vagy el akarják venni tőled a sikert vagy a hírnevet. De ha elsősorban a munkára koncentrálsz és nem hagyod, hogy ezek az emberek letérítsenek az útról, akkor egy nap, mikor körülnézel, tudni fogod, hogy ez te voltál, és azok az emberek lesznek veled, akik szeretnek. És ez lesz a legjobb érzés a világon. Köszönöm ezt a pillanatot.”

Az év dala Ed Sheeran Thinking Out Loud című slágere lett – amit egyébként nem is csodálunk. Az év felvétele Bruno Mars és Mark Ronson nagy sikerű klipje, az Uptown Funk lett. A legjobb új előadó díját pedig a 22 éves énekesnő, Meghan Trainor kapta.

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Az átadó egyik legnagyobb esélyese Kendrick Lamar volt, akit összesen 11 kategóriában jelöltek. Ő végül 5 díjat zsebelt be, de a fontosabb kategóriákban nem kapott elismerést.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.