Világ

Pavarotti unokája olyan gyönyörűen énekel, amilyet rég hallottunk

A világ egyik leghíresebb tenoristája volt az operaénekes Luciano Pavarotti, aki hangjával nemcsak a közönséget, de az egész világot képes volt ámulatba ejteni. Úgy tűnik, tehetségét unokája is örökölte.

vous - 2016.01.30.
Pavarotti unokája olyan gyönyörűen énekel, amilyet rég hallottunk

Minden jel arra utal, hogy a világhírű Pavarotti utódja nem más, mint saját unokája lesz, a gyönyörű Sislena Caparossa. A lány az egész világot lenyűgözte, mikor egy tehetségkutató show-ban énekelte el a Nessun dormát. A zsűritagok szemei könnybe lábadtak, a közönség pedig állva tapsolt.

Amikor a dal csúcspontjához élt, Sislena sem tudta visszatartani a sírást. A varázslatos zenei élményre nagyapja minden bizonnyal nagyon büszke lenne!

Nem Sislena az egyetlen, aki gyönyörű hangjával ámulatba ejt mindenkit. Adele Hello című slágerét például sokan feldolgozták már, de a legszebbet, amit valaha hallottunk, itt hallgathatjátok meg.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.