Egyéb kategória

Celine Dion nyílt levélben írt az őt ért tragédiákról

Celine Dion két nap alatt veszített el két fontos személyt az életében. Először férje, majd két nappal később testvére hunyt el rákban. A világhírű énekesnő most törte meg a csendet.
vous - 2016.01.30.
Celine Dion nyílt levélben írt az őt ért tragédiákról

Celine Dion férje René Angélil halála után bátyját, Danielt is elveszítette. A 47 éves énekesnő mindkét szerettének haláláról egészen idáig hallgatott, bár a búcsúztatókon gyönyörű beszédet mondott. Az énekesnő hivatalos oldalán, nyílt levében köszönte meg a támogatást és a szeretetet, amit a rajongóitól kapott.

„A családomat és engem is mélyen megérintett, hogy ilyen sok ember támogat minket a szeretetével és együttérzésével. Szerettük Renét, és a támogatásotok nagyon sokat segít ebben a nehéz időben. Köszönöm!

Emellett pedig szeretnék köszönetet mondani a québeci kormánynak, amiért a National Funerals is megtisztelte Renét, valamint azt, hogy számos magánszemély és szervezet gyűlt össze, hogy kifejezze tiszteletét a férjem iránt. Soha nem fogjuk elfelejteni ezt a kedvességet”

– írt gyönyörű sorokat az énekesnő, aki most először szólalt meg hivatalosan az őt ért tragédiákkal kapcsolatban.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon