Világ

Gyarmati Pankáéhoz hasonló elismerést még egy magyar sportoló sem kapott

Hazánk már eddig is sok tehetséges sportolóval büszkélkedett, akiknek sorába Gyarmati Panka is belépett. Ha eddig nem ismertétek a nevét, akkor ideje lesz megjegyezni!
vous - 2016.01.27.
Gyarmati Pankáéhoz hasonló elismerést még egy magyar sportoló sem kapott

A 23 éves Gyarmati Panka január 21-én hatalmas sikert ért el, ugyanis megnyerte a hódeszkások világkupa-sorozatának slopestyle vagyis trükkös akadályversenyét Mammoth-ban. Így a havas sportok első magyar világkupa-győztese lett. Ebből adódóan az elmúlt hét legjobb női hódeszkásának választotta a Nemzetközi Sí Szövetség (és egy részletes sportolói életrajzot is közöltek a honlapjukon). A hazai szövetség elmondása szerint magyar sportoló most először lett a hét legjobbja, ők így kommentálták a történelmi pillanatot:

Azzal, hogy első magyarként világkupaversenyt nyert, Panka nemcsak hazájának hőse lett, hanem a miénk is!

I can’t believe that I won the first World Cup in Mammoth,California. After those hard times in the past 2 years it…

Közzétette: Gyarmati Panka – 2016. január 21.

Pankának mi is szívből gratulálunk!

Címkék: #snowboard

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.