Otthon

A legjobb, amit tehettek: tartsatok magányos spa-napot a lakásban!

Ha nincs otthon a macska, cincog az egér. Ez a mondat akkor a legigazabb, ha a pasi elmegy otthonról. Én legalábbis, ha a páromnak dolga akad, nem annyira kimozdulós programra szavazok, hanem sokkal inkább egy jó kis spa-napra, mikor végre testileg-lelkileg feltöltődhetek.
vous - 2016.01.24.
A legjobb, amit tehettek: tartsatok magányos spa-napot a lakásban!

Szóval, amint kiteszi a pasim a lábát, az első gondolat, ami eszembe jut, hogy kezdődjön a buli. Méghozzá a köntös-buli, merthogy nincs is annál jobb, mikor egész nap egy pihe-puha fürdőköpenyben flangálhattok fel-alá, mert nem jön senki, nem lát senki, és mert az öltözködés FÁRASZTÓ. Nem, nem viccelek. Ha nem lenne köntösöm, az ilyen napokon pokrócba csavarodva járkálnék.

Kávé nuku!

Bármennyire is csábítóan hangzik, ne nyúljatok ilyenkor kávéhoz, inkább főzzetek le egy jó nagy adag zöld vagy oolong teát. Ha már spa-nap, akkor tisztítsátok meg a testeteket is belül. Különben is, egy jóféle tea illata egyenesen a wellness fellegvárába repít.

Irány a kád!

Forrás:
pixabay

Adjátok ám meg a módját! Ne spóroljatok a tusfürdővel, legyenek igazi habhegyek, sötétítsetek be, és gyújtsatok meg sok-sok teamécsest a kád szélén! Az arcotokra mehet a többlépcsős tisztító, radírozó, hidratáló pakolás, és persze próbáljatok ki mindent, amit egy kádban ki lehet!

Bőrradírozás, úgy istenigazából

Ha a rohanós hétköznapokon éppcsak kutyafuttában végigszaladtatok a habtesteteken némi bőrradírozó cuccal, most szánjatok rá bőségesen időt. Szerezzetek be fürdőkesztyűt, dörzskefét, és jól dörzsöljétek át a testeteket!

Hidratáljátok az egész testeteket!

Készítsetek ízesített vizet, így hidratáljátok a testeteket belülről, kívül pedig kenjétek be jó vastagon sheavajas hidratálókrémmel, majd burkoljátok be magatokat köpenybe, zokniba, hogy jól felszívódjon a krém, és hosszú napokig tartó puha bőrt kapjatok érte ajándékba.

Leheljetek életet a hajatokba!

A kókuszolaj csodákat tesz a hajatokkal, de ha jojobaolaj van kéznél, azt is bátran kenjétek rá, majd tekerjétek meleg törölközőbe a loboncotokat. Ne felejtsétek majd lemosni, és ugye tudjátok, hogy akár kétszer is megmártózhattok a kádban, ha ahhoz van kedvetek?

Egészséges, finom falatok

Isteni szendvicskrémes falatkák, kókuszcsipsz, mézes-szőlős saláta finom, zabos sütivel, és persze csoki is, ha arra támad gusztusotok. Egyszóval: egyétek boldogra magatokat!

Bújós program on!

Forrás:
pixabay

Itt az ideje a csajos relaxálásnak: jöhetnek a csajos filmek, felnőttszínező, zenehallgatás, kucorgós olvasás. Hallgassatok csak a belső hangotokra, arra, hogy mire vágytok úgy igazán!

Egy-egy ilyen napra mindig szükség van, egyrészt azért, hogy feltöltődjetek, másrészt a pasitok biztosan örülni fog egy boldog, kiegyensúlyozott társnak.

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.