Egyéb kategória

A legmenőbb trükkök arra, hogy fotókkal dekoráljátok a lakásotokat

Körbevenni magunkat az otthonunkban sok személyes tárggyal nagyon kellemes érzést nyújt, ezt leginkább fotókkal érhetjük el. Megvan az az érzés, amikor ránéztek egy fényképre és egyszerűen elfog a mosolygás? Na, ilyen képek kellenek a szobába, de hogyan rendezzük el őket? Most adok erre pár szuper tippet!
vous - 2015.12.24.
A legmenőbb trükkök arra, hogy fotókkal dekoráljátok a lakásotokat

Meséljetek el egy történetet!

Ezeknek a képeknek pont az a lényege, hogy megmutassa, kik vagytok valójában, és mi tesz boldoggá. Elmesélhetitek, hogyan ismerkedtetek meg a pasitokkal, vagy egy legjobb élményt a barátnőtökkel. Rendezzétek ezeket egy helyre, esetleg közös képkeretbe vagy sorrendbe a falon.

Központosítsatok!

Tegyétek központi helyre azt a képet, ami a legfontosabb nektek, és vegyétek körbe olyanokkal, amik azt a bizonyos képet erősítik. Például ha a családotokról raktok ki egy fotót, rakjátok körbe a kis kedvenceitek képeivel.

Mixeljetek!

Rakjátok ki a kedvenc utazásotokon készült képeket, és tegyétek mellé a repjegyet, a szállodai prospektust vagy a számlákat. Ez a legjobban egy parafatáblán mutat. Legyetek kreatívak!

Forrás:
pexels.com

Különböző keretek

Minden képhez válasszatok hozzáillő keretet. A kedvesetek képéhez értelemszerűen pirosat, a barátnőtökéhez pedig valami rózsaszín, csajos mintával ellátottat.

Idézetek

Tegyétek szebbé és személyesebbé a falatokat a szeretteitektől származó idézetekkel. Például apukátok vicces beszólásaival.

Ajánlott cikkek