Egyéb kategória

A legmenőbb trükkök arra, hogy fotókkal dekoráljátok a lakásotokat

Körbevenni magunkat az otthonunkban sok személyes tárggyal nagyon kellemes érzést nyújt, ezt leginkább fotókkal érhetjük el. Megvan az az érzés, amikor ránéztek egy fényképre és egyszerűen elfog a mosolygás? Na, ilyen képek kellenek a szobába, de hogyan rendezzük el őket? Most adok erre pár szuper tippet!
vous - 2015.12.24.
A legmenőbb trükkök arra, hogy fotókkal dekoráljátok a lakásotokat

Meséljetek el egy történetet!

Ezeknek a képeknek pont az a lényege, hogy megmutassa, kik vagytok valójában, és mi tesz boldoggá. Elmesélhetitek, hogyan ismerkedtetek meg a pasitokkal, vagy egy legjobb élményt a barátnőtökkel. Rendezzétek ezeket egy helyre, esetleg közös képkeretbe vagy sorrendbe a falon.

Központosítsatok!

Tegyétek központi helyre azt a képet, ami a legfontosabb nektek, és vegyétek körbe olyanokkal, amik azt a bizonyos képet erősítik. Például ha a családotokról raktok ki egy fotót, rakjátok körbe a kis kedvenceitek képeivel.

Mixeljetek!

Rakjátok ki a kedvenc utazásotokon készült képeket, és tegyétek mellé a repjegyet, a szállodai prospektust vagy a számlákat. Ez a legjobban egy parafatáblán mutat. Legyetek kreatívak!

Forrás:
pexels.com

Különböző keretek

Minden képhez válasszatok hozzáillő keretet. A kedvesetek képéhez értelemszerűen pirosat, a barátnőtökéhez pedig valami rózsaszín, csajos mintával ellátottat.

Idézetek

Tegyétek szebbé és személyesebbé a falatokat a szeretteitektől származó idézetekkel. Például apukátok vicces beszólásaival.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.