Egyéb kategória

Megvan, ki viseli a 2 millió dollárt értő melltartót a Victoria’s Secret-bemutatón

Minden évben, így idén is óriási izgalom és titok övezte a Victoria's Secret Fantasy Bra viselőjének kilétét. A kedélyek végre megnyugodhatnak, megvan, kin láthatjuk viszont a világ legdrágább fehérneműjét a 2015-ös Victoria's Secret-divatbemutatón!
vous - 2015.11.03.
Megvan, ki viseli a 2 millió dollárt értő melltartót a Victoria’s Secret-bemutatón

A leghíresebb fehérneműbemutató központi eleme minden évben a több millió dollárt érő Fantasy Bra. Emellett a csillogó darab mellett már-már szinte mindegy, ki lép a kifutóra. A csodamelltartót eddig olyan nevek viselhették, mint Claudia Schiffer, Gisele Bündchen és Alessandra Ambrosio. Idén pedig Lily Aldridge lesz a szerencsés angyallány, aki bemutathatja a kétmillió dollárt értő melltartót. A 29 éves amerikai modell 2012 óta erősíti a Victoria’s Secret csapatát, előtte pedig olyan márkákat képviselt, mint az Abercrombie & Fitch., a Gap, a Tommy Hilfiger és a Levi’s.

A Firework, azaz tűzijáték nevet viselő fehérnemű elkészítése több mint 650 munkaórát vett igénybe és közel 6500 drágakő díszíti. A neves ékszertervező, Mouawad által megálmodott melltartón többek között olyan drágakövek díszelegnek, mint a kék topáz, gránát és sárga zafír, mindez pedig 18 karátos aranyba foglalva.

Íme, a gyönyörű fehérnemű!

@LilyAldridge & the #VSFantasyBra are here at the Victoria’s Secret 3rd Street Promenade store now! Hope to see you soon ✌

Victoria’s Secret (@victoriassecret) által közzétett fénykép,

❤ you Santa Monica! @LilyAldridge had a blast & don’t forget to see her on the runway wearing the #VSFantasyBra 12/8 10/9c on #CBS.

Victoria’s Secret (@victoriassecret) által közzétett fénykép,

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.