Egyéb kategória

Már most megnézhetitek Király Viktor következő Voice-os előadását!

Újabb hét és újabb felcsigázó videók a The Voice-ból, amikben láthatjuk tündökölni Király Viktort, és büszkék lehetünk rá, hogy idáig eljutott. De elképzelhető, hogy jövő héten búcsút kell mondania a versenynek?
vous - 2015.10.24.
Már most megnézhetitek Király Viktor következő Voice-os előadását!

Azt már bizonyára tudjátok, hogy Király Viktor indult a The Voice amerikai versenyén, ahol egyből elvarázsolta a zsűrit – főleg Gwen Stefanit –, és mind a négyen a saját csapatukban szerették volna tudni. Végül Adam Levine, a Maroon 5 frontemberének csapatába került, és az első párbajon ő győzedelmeskedett. Jövő kedden a második megmérettetés következik, amit itt már ti is megnézhettek:

Ebben a párbajban az elképesztő hangú Jordan Smithszel kellett versenyeznie, ha őszinte akarok lenni, akkor én nem is tudnék dönteni Adam helyében, hogy kit juttassak tovább. A végeredményt csak jövő hét elején tudhatjuk meg, mivel hétfőnként és keddenként látható az NBC tévécsatornán a műsor.

No de akad itt még egy bökkenő. A Wikipédia vagy hatalmas jósnak hiszi magát, vagy előre tudja a tehetségkutató műsorok végeredményeit, de elég különös dolgot észlelhetünk, ha a The Voice szócikkre tévedünk. Itt ugyanis az látható, hogy a párbajból Király Viktor kerül ki vesztesen. Reménykedjünk benne, hogy ez nem így lesz, és valamit nagyon félreírtak. Mindenesetre mi nagyon szurkolunk neki! Csak így tovább, Viktor!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!