Egyéb kategória

Már most megnézhetitek Király Viktor következő Voice-os előadását!

Újabb hét és újabb felcsigázó videók a The Voice-ból, amikben láthatjuk tündökölni Király Viktort, és büszkék lehetünk rá, hogy idáig eljutott. De elképzelhető, hogy jövő héten búcsút kell mondania a versenynek?
vous - 2015.10.24.
Már most megnézhetitek Király Viktor következő Voice-os előadását!

Azt már bizonyára tudjátok, hogy Király Viktor indult a The Voice amerikai versenyén, ahol egyből elvarázsolta a zsűrit – főleg Gwen Stefanit –, és mind a négyen a saját csapatukban szerették volna tudni. Végül Adam Levine, a Maroon 5 frontemberének csapatába került, és az első párbajon ő győzedelmeskedett. Jövő kedden a második megmérettetés következik, amit itt már ti is megnézhettek:

Ebben a párbajban az elképesztő hangú Jordan Smithszel kellett versenyeznie, ha őszinte akarok lenni, akkor én nem is tudnék dönteni Adam helyében, hogy kit juttassak tovább. A végeredményt csak jövő hét elején tudhatjuk meg, mivel hétfőnként és keddenként látható az NBC tévécsatornán a műsor.

No de akad itt még egy bökkenő. A Wikipédia vagy hatalmas jósnak hiszi magát, vagy előre tudja a tehetségkutató műsorok végeredményeit, de elég különös dolgot észlelhetünk, ha a The Voice szócikkre tévedünk. Itt ugyanis az látható, hogy a párbajból Király Viktor kerül ki vesztesen. Reménykedjünk benne, hogy ez nem így lesz, és valamit nagyon félreírtak. Mindenesetre mi nagyon szurkolunk neki! Csak így tovább, Viktor!

Ajánlott cikkek