Lélek

„Vajon visszaír?” – Ennyire izgulnak a PASIK egy elküldött üzenet után

Azt hittétek, csak ti izgultok, hogy ír-e a pasi, akiért odavagytok, mikor ráírtok? Vagy randi után keres-e? Hát, nem! A pasik is ugyanolyan idegesek, ha nem jobban, mint mi, hiszen tőlük még el is várjuk, hogy tegyék meg az első lépést. Ráadásul, ha nagyon bejövünk nekik, akkor csak még rosszabb a helyzet. Pasik következnek, akik vallottak.
vous - 2015.10.04.
„Vajon visszaír?” – Ennyire izgulnak a PASIK egy elküldött üzenet után

Chris egy esküvőn zúgott bele egy lányba, és összeszedve minden bátorságát írt neki egy üzenetet. De a várakozás az maga volt a pokol.

Az járt a fejemben, hogy biztos mutogatja az üzenetem a barátainak, miközben nevetve mondja, hogy: ‘Ez az a furcsa srác, akivel beszélgettem az esküvőn. Csak azért adtam meg a számom, hogy végre lerázzam őt.’

Azóta a lány válaszolt, és jól alakulnak a dolgok. Devonnak nem volt ilyen szerencséje, ő érezte, hogy vissza fogják utasítani.

Egész nap olyan üzeneteket fogalmaztam meg a fejemben, amelyeket ő fog írni, amelyekben visszautasít. Igazam lett, válaszolt, hogy nincs meg a szikra.

Jordan alig tudott aludni.

Egyszerűen belezúgtam egy lányba, és írtam neki egy üzenetet késő este. Szerencsére ébren volt, rögtön válaszolt, hogy beszéljünk, ha nem tette volna, reggelig ébren forgolódok. Két hónapja házasodtunk össze.

Még több cuki beszámolót itt olvashattok a srácoktól, ti pedig ne gondoljátok olyan szívtelennek őket, belül ők is iszonyatosan izgulnak, és epekednek utánatok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.