Egyéb kategória

Bakancslista a 30. születésnapotok előttre

Ti tudjátok, mi lesz veletek öt vagy tíz év múlva? Szerintem nem baj, ha nem. Most hoztam nektek egy mini-bakancslistát. Olyan dolgokat szedtem össze, amiket mindenképp meg kell tanulnotok vagy ki kell próbálnotok, mielőtt betöltitek a bűvös harmincat! Legalábbis szerintem.
vous - 2015.08.17.
Bakancslista a 30. születésnapotok előttre

Új dolgokat tanulni, kipróbálni, elsajátítani, álmokat megvalósítani az élet legszebb része. Akármennyire is félünk a változásoktól, az újdonságoktól, muszáj megtennünk. A döntéseink visznek előre, a múltbéli tapasztalatokból táplálkozhatunk a jövőben. Az itt felsoroltak pedig pont olyanok, amikből negatív élményetek valószínűleg nem származhat. Előre, előre, előre!

  • Tanulj meg táncolni.
  • Tanulj meg főzni.
  • Győzd le az egyik legnagyobb félelmed!
  • Keveredj egyéjszakás kalandba.
  • Szerezz új barátokat.
  • Járd körbe az országot tömegközlekedéssel: mondjuk vonatozz el az épp akkor induló vonattal a végállomásig.
  • Adakozz, jótékonykodj.
  • Kezdj el egészségesen élni.
  • Tanulj meg nemet mondani.
  • Tanulj meg fotózni.

Forrás:
Pixabay

Ti mivel egészítenétek ki a listát?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.