Egyéb kategória

A legidegőrlőbb emberek, akikkel összefuthatsz egy buszon

Biztos ti is rengetegen használjátok a tömegközlekedés nyújtotta lehetőségeket, ha így van, akkor tutira kihordtatok már lábon pár idegösszeomlást. Most olyan tipikus eseteket, embertípusokat gyűjtöttem össze, akikkel nem nagyon utazom együtt szívesen.
vous - 2015.08.08.
A legidegőrlőbb emberek, akikkel összefuthatsz egy buszon

Már rutinos buszozónak tartom magam, mivel lassan 6 éve közlekedem minden egyes nap busszal, így sikerült megfigyelnem ezt-azt. Leginkább az embereket szoktam tanulmányozni, főleg, ha éppen a vérnyomásommal játszadoznak, ami nem túl vicces. Szögezzük le, hogy nem vagyok egy mindenen hisztizős-berágós fajta, aki már csak attól felkapja a vizet, ha éppen véletlen rálépnek a lábára, de vannak olyan dolgok, amiket már az én idegrendszerem sem tud feldolgozni. Össze is szedtem nektek néhány embertípust, akik a legjobban ki szoktak akasztani egy-egy utazás alatt.

Aludj el szépen, kis Balázs!

Igen, elég gyakran megesik, hogy még a buszra is alig tudunk felszállni, olyan fáradtak vagyunk. És az is előfordul, hogy kicsit elbóbiskolunk az ülésen ülve, bár ez kívülről inkább bólogatásnak tűnik, ahogy esik le a fejünk. De nem túl felemelő érzés, amikor egy mellettetek ülő utas párnának használ titeket és elszenderül a vállatokon. Velem már számtalanszor előfordult, és hiába próbáltam kitérni az épp oldalra dőlő fej útjából, sosem sikerült. Aludjatok éjjel, vagy próbáljatok meg nem az én vállamon aludni! Köszönöm!

Forrás:
giphy.com

A székfoglalós

Ismerjük a székfoglaló nevezetű játékot, biztos ti is sokat játszottátok kiskorotokban, ami akkor jó mókának számított bizonyos keretek között, na de a buszon nem az. Min vagyok a leginkább kiakadva? Vázolom a szitut: felszálltok a buszra, közben szemmel már átfutjátok a terepet, hogy hátha akad egy hely valamerre. Hoppá, van is egy az ablak mellett, innen látom, hogy nem ül ott senki. Vagyis de, egy TÁSKA. Kérdezem én: a táskának is vettél jegyet, vagy csak szimplán nehéz az öledben tartani?

Halló?

Modern korban élünk, mindenkinek a zsebében pihen valamilyen okostelefon, amit előszeretettel használ is. Leginkább facebookozásra, de azért még a telefonálást sem felejtettük el. Lehet, hogy kíváncsi természetem van, de annyira nem, hogy a busz legvégében is halljam, amit egy legelöl ülő utas beszélget éppen a nejével. Picit tekerjünk lefele a hangerőn, annyira nem rossz a térerő a buszon, hogy üvöltözni kelljen.

Forrás:
giphy.com

Ugye nektek is ismerősek ezek a helyzetek? 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.