Trend

Természetes szépség? Ez szó szerint az!

Természetes szépségre vágytok? Azt hiszem, tudok segíteni. Itt az organikus műszempilla.
vous - 2015.07.22.
Természetes szépség? Ez szó szerint az!

Amikor minden második lány extrém méretű pillákon keresztül látja a világot, akkor rátalálok egy ilyen alkotásra, és verem a vállam, hogy ez milyen jó fricska lesz nekik. Nincsen előítéletem a műszempillás lányokkal, nekem is volt, de csak a baj volt vele. Nagyon szép és ízléses tud lenni, addig a pár napig, ameddig kitart. Higgyétek el, remek szakembernél jártam, csupán rá kellett jönnöm, hogy nem az én világom. Arról ne is beszéljünk, hogy mikor elkezd kipotyogni – mert előbb vagy utóbb elkezd –, borzasztó látvány lesz. Szerintem egy átlagos nőnek nincs annyi ideje, se annyi pénze, amit rákölthetne a heti szempillatöltésekre. 

Itt a megváltás?

Egy tervező, Mary Graham megálmodta és meg is valósította az organikus műszempillát. Mindent, ami a kivitelezéshez szükséges volt, a kertből és a konyhából szerzett. A pillákat fűből, a ragasztót pedig tojásból gyártotta le. A célja az volt, hogy valóban természetes kozmetikumot hozzon létre. Hogy hordható-e a natúr műremek, az kétséges, de nem is ez a lényeg. Majd azt is megoldják.

Mit szóltok hozzá?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.