Trend

Természetes szépség? Ez szó szerint az!

Természetes szépségre vágytok? Azt hiszem, tudok segíteni. Itt az organikus műszempilla.
vous - 2015.07.22.
Természetes szépség? Ez szó szerint az!

Amikor minden második lány extrém méretű pillákon keresztül látja a világot, akkor rátalálok egy ilyen alkotásra, és verem a vállam, hogy ez milyen jó fricska lesz nekik. Nincsen előítéletem a műszempillás lányokkal, nekem is volt, de csak a baj volt vele. Nagyon szép és ízléses tud lenni, addig a pár napig, ameddig kitart. Higgyétek el, remek szakembernél jártam, csupán rá kellett jönnöm, hogy nem az én világom. Arról ne is beszéljünk, hogy mikor elkezd kipotyogni – mert előbb vagy utóbb elkezd –, borzasztó látvány lesz. Szerintem egy átlagos nőnek nincs annyi ideje, se annyi pénze, amit rákölthetne a heti szempillatöltésekre. 

Itt a megváltás?

Egy tervező, Mary Graham megálmodta és meg is valósította az organikus műszempillát. Mindent, ami a kivitelezéshez szükséges volt, a kertből és a konyhából szerzett. A pillákat fűből, a ragasztót pedig tojásból gyártotta le. A célja az volt, hogy valóban természetes kozmetikumot hozzon létre. Hogy hordható-e a natúr műremek, az kétséges, de nem is ez a lényeg. Majd azt is megoldják.

Mit szóltok hozzá?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon