Trend

Természetes szépség? Ez szó szerint az!

Természetes szépségre vágytok? Azt hiszem, tudok segíteni. Itt az organikus műszempilla.
vous - 2015.07.22.
Természetes szépség? Ez szó szerint az!

Amikor minden második lány extrém méretű pillákon keresztül látja a világot, akkor rátalálok egy ilyen alkotásra, és verem a vállam, hogy ez milyen jó fricska lesz nekik. Nincsen előítéletem a műszempillás lányokkal, nekem is volt, de csak a baj volt vele. Nagyon szép és ízléses tud lenni, addig a pár napig, ameddig kitart. Higgyétek el, remek szakembernél jártam, csupán rá kellett jönnöm, hogy nem az én világom. Arról ne is beszéljünk, hogy mikor elkezd kipotyogni – mert előbb vagy utóbb elkezd –, borzasztó látvány lesz. Szerintem egy átlagos nőnek nincs annyi ideje, se annyi pénze, amit rákölthetne a heti szempillatöltésekre. 

Itt a megváltás?

Egy tervező, Mary Graham megálmodta és meg is valósította az organikus műszempillát. Mindent, ami a kivitelezéshez szükséges volt, a kertből és a konyhából szerzett. A pillákat fűből, a ragasztót pedig tojásból gyártotta le. A célja az volt, hogy valóban természetes kozmetikumot hozzon létre. Hogy hordható-e a natúr műremek, az kétséges, de nem is ez a lényeg. Majd azt is megoldják.

Mit szóltok hozzá?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.