Test

A természetgyógyászok erre a módszerre esküsznek

Ha izületi problémád van, fáj a hátad, a vállad, esetleg a derekad, akkor megmutatjuk, mire esküsznek a kínai és az orosz természetgyógyászok.
vous - 2015.07.22.
A természetgyógyászok erre a módszerre esküsznek

Bár a kínai orvoslás az egyik legősibb, mindig tud újat mutatni. Az alufóliás módszer náluk már rég bevált és a betegek több mint felénél hatásosnak bizonyult. Szinte mindenféle fájdalom ellen használható. Állítólag a műtét utáni hegek is gyorsabban gyógyulnak a fólia alatt.

Nincs másról szó, minthogy a fájó testrészt az otthon, a háztartásokban is használatos alumínium fóliával több rétegben betekerjük.  Megfázás esetén például a lábat kell becsomagolni és ráhúzni egy zoknit. Egy óra elteltével le kell venni a kötést, két óra szünetet tartva pedig újra be kell bugyolálni az egészet. Ezt a módszert egy hétig ismételhetjük.

Az alufólia jótékony hatásai:

  • gyulladáscsökkentő – megakadályozza a külső sugárzás bejutását
  • energiát ad
  • helyreállítja az emberi szervezet működését

Szóval, mindent összevetve az alufólia mindenre jó. Nem is értem, miért nem ezt használjuk a bajainkra. Az a helyzet, hogy én elég szkeptikus vagyok, kissé kételkedem a módszer hatékonyságában. Nem hiszem, hogy az első gondolatom megfázás esetén a lábam alufóliába tekerése lenne. És egy hétig ismételhetjük? Persze, annyi idő alatt nélküle is pont meggyógyulnánk. De, ha ők mondják! Olyan ez, mit a gyógyszerrel egy hét gyógyszer nélkül 7 napos gyógyulási prognózis a nátha esetében.

Ti mit gondoltok, kipróbálnátok?

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.