Test

A természetgyógyászok erre a módszerre esküsznek

Ha izületi problémád van, fáj a hátad, a vállad, esetleg a derekad, akkor megmutatjuk, mire esküsznek a kínai és az orosz természetgyógyászok.
vous - 2015.07.22.
A természetgyógyászok erre a módszerre esküsznek

Bár a kínai orvoslás az egyik legősibb, mindig tud újat mutatni. Az alufóliás módszer náluk már rég bevált és a betegek több mint felénél hatásosnak bizonyult. Szinte mindenféle fájdalom ellen használható. Állítólag a műtét utáni hegek is gyorsabban gyógyulnak a fólia alatt.

Nincs másról szó, minthogy a fájó testrészt az otthon, a háztartásokban is használatos alumínium fóliával több rétegben betekerjük.  Megfázás esetén például a lábat kell becsomagolni és ráhúzni egy zoknit. Egy óra elteltével le kell venni a kötést, két óra szünetet tartva pedig újra be kell bugyolálni az egészet. Ezt a módszert egy hétig ismételhetjük.

Az alufólia jótékony hatásai:

  • gyulladáscsökkentő – megakadályozza a külső sugárzás bejutását
  • energiát ad
  • helyreállítja az emberi szervezet működését

Szóval, mindent összevetve az alufólia mindenre jó. Nem is értem, miért nem ezt használjuk a bajainkra. Az a helyzet, hogy én elég szkeptikus vagyok, kissé kételkedem a módszer hatékonyságában. Nem hiszem, hogy az első gondolatom megfázás esetén a lábam alufóliába tekerése lenne. És egy hétig ismételhetjük? Persze, annyi idő alatt nélküle is pont meggyógyulnánk. De, ha ők mondják! Olyan ez, mit a gyógyszerrel egy hét gyógyszer nélkül 7 napos gyógyulási prognózis a nátha esetében.

Ti mit gondoltok, kipróbálnátok?

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.