Világ

Amikor a mese életre kel – ez lesz a világ legboldogabb helye

A héten jelentették be, hogy Sanghajban Disney-vidámpark nyílik. Ez lesz a „lehetőségek világa”, ahol a Föld legnagyobb Disney-kastélya épül. A meseország várhatóan 2016 tavaszán nyitja meg kapuit, szóval jövőre irány Kína, hercegnők!
vous - 2015.07.17.
Amikor a mese életre kel – ez lesz a világ legboldogabb helye

Valami igazán különlegeset építünk. Egy világot, ami nemcsak a legjobb Disney-meséket mutatja be, hanem Kína hihetetlenül gazdag örökségét is. Célja, hogy örömet és szórakozást nyújtson. Minden képzeletet felülmúl majd! Az innováció és a kreativitás fogja létrehozni azt a varázslatos helyet, amely egyszerre lesz hitelesen Disney és hamisítatlanul kínai egyben.

A vidámparkban hat tematikus „birtok” épül. Az egyik ilyen a Mickey Avenue, ahol a látogatók találkozhatnak a legnépszerűbb karakterekkel. Továbbá megtalálható lesz a Gardens of Imagination, melynek célja, hogy megünnepeljük a természet csodáit és a fantáziát, a Fantasyland, mely az animációs filmekre összpontosít. Itt épül majd a világ legnagyobb elvarázsolt kastélya. Az Adventure Isle feltárja az „elveszett világot”, a Treasure Cove egy kalóz témájú birtok lesz, valamint felépül a Tomorrowland, mely a korlátlan lehetőségeket és a jövőt fogja ünnepelni – írja a Mashable.

Továbbá lesz még Disneyland Hotel és Toy Story Hotel, valamint Disneytown bevásárlónegyed is.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!