Világ

Amikor a mese életre kel – ez lesz a világ legboldogabb helye

A héten jelentették be, hogy Sanghajban Disney-vidámpark nyílik. Ez lesz a „lehetőségek világa”, ahol a Föld legnagyobb Disney-kastélya épül. A meseország várhatóan 2016 tavaszán nyitja meg kapuit, szóval jövőre irány Kína, hercegnők!
vous - 2015.07.17.
Amikor a mese életre kel – ez lesz a világ legboldogabb helye

Valami igazán különlegeset építünk. Egy világot, ami nemcsak a legjobb Disney-meséket mutatja be, hanem Kína hihetetlenül gazdag örökségét is. Célja, hogy örömet és szórakozást nyújtson. Minden képzeletet felülmúl majd! Az innováció és a kreativitás fogja létrehozni azt a varázslatos helyet, amely egyszerre lesz hitelesen Disney és hamisítatlanul kínai egyben.

A vidámparkban hat tematikus „birtok” épül. Az egyik ilyen a Mickey Avenue, ahol a látogatók találkozhatnak a legnépszerűbb karakterekkel. Továbbá megtalálható lesz a Gardens of Imagination, melynek célja, hogy megünnepeljük a természet csodáit és a fantáziát, a Fantasyland, mely az animációs filmekre összpontosít. Itt épül majd a világ legnagyobb elvarázsolt kastélya. Az Adventure Isle feltárja az „elveszett világot”, a Treasure Cove egy kalóz témájú birtok lesz, valamint felépül a Tomorrowland, mely a korlátlan lehetőségeket és a jövőt fogja ünnepelni – írja a Mashable.

Továbbá lesz még Disneyland Hotel és Toy Story Hotel, valamint Disneytown bevásárlónegyed is.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: