Trend

Itt a magyarázat arra, miért nincsenek lány Minyonok

Hatalmasat robbantott a mozikban a pár napja bemutatott Minyonok-film. A sárga, bénázó kis figurák minden korosztály szívét elrabolták, ám nagyon nehéz nem észrevenni, hogy mindannyian fiúk. Most ti is megtudhatjátok, miért.
vous - 2015.07.14.
Itt a magyarázat arra, miért nincsenek lány Minyonok

Az egész világ Minyon-lázban ég jelenleg és bár a sárga kis lények most saját egész estés filmet kaptak, mégis van pár kardinális kérdés, ami a moziban nem derül ki róluk. Például az, hogy honnan jönnek a Minyonok? Hiszen egyetlen női karakter sincs köztük. Most pedig kapaszkodjatok meg! A film rendezője ezzel az elképesztő magyarázattal szolgált arra, hogy miért mellőzték a lányokat a Minyonok társadalmából:

„Amennyire kis hülyék és bénák néha a karakterek, egyszerűen nem tudtam elképzelni egy Minyont, aki lány.”

Értitek, ugye? Hiszen a lányok SOHA nem keverednének olyan kalamajkákba, mint a fiúk és akkor a film nem robbantaná fel a mozipénztárakat. Arról pedig álmodni sem mertek a készítők, hogy esetleg a sárga srácok butaságait ellensúlyozandó lehetnének esetleg okos, erős, vicces Minyon-lányok, akik elfogadják és nagy becsben tartják kerekded alakjukat. 

Persze ismerve a hollywoodi szokásokat, nem lepődnék meg azon, ha direkt azért hagyták volna ki a női karaktereket, hogy egy animációs filmet lehessen készíteni róluk jövőre.
Címkék: #lány #minyonok #mozi

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!