Világ

Képzeljétek, megtaláltuk néhány magyar sztár eltitkolt nevét

"Tuvudsz ívígy beveszévélnivi?" Emlékeztek a játékra, ami valamiért mindenkinek ment, és ezzel együtt mindenkinek az agyára is ment? Így is lehet játszani a betűkkel, de mi van akkor, ha fogjuk a neveket, bedobjuk őket egy nagy ládába, majd jól összerázzuk? Még viccesebb, ha magyar celebek neveinek betűit keverjük össze.
vous - 2015.07.11.
Képzeljétek, megtaláltuk néhány magyar sztár eltitkolt nevét

Az első kiszemeltem férfi, a tévéből és rádióból egyaránt ismerhetitek, megnyerő stílusával sok női szívet dobogtat meg. De már foglalt, két gyermek boldog apukája, és erről sokat beszél a rádióban.

Ki lehet Észt Lányba Sebes?

A második játékosom nő, sokan csak a férjével azonosítják, de már lassan többet van inkább ő a címlapon.

Ki az a Kakas Arat?

A következő kiszemeltem szintén férfi. Régóta van a képernyőn, mindig valami újjal rukkol elő.

Mégis ki Deák Dirr Rozs Sufni?

Jöjjön megint egy nő. Több ezer lájkot bezsebelt már, kihívója nem sok akad, de biztos, hogy azokat is mind leússza.

Kicsoda Hatos Iksz Útnak?

Végül jöjjön egy újabb hölgy. Pályáját énekesnőként kezdte, később modellként volt látható magazinok címlapján, ma inkább az egyik „Cukormadárként” ismert, és ruháikat ti is hordhatjátok.

Ki az az Ugandai Iker?

Játsszatok ti is a neveitekkel, kommentben várjuk a legmókásabb eredményeket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.