Világ

A Star Wars előzetesével nosztalgiázik a felépült Harrison Ford

A San Diegó-i Comic-Conon lépett először újra közönség elé Harrison Ford. A legújabb Star Wars-traileren kívül számos meglepetés várta a rajongókat.
vous - 2015.07.11.
A Star Wars előzetesével nosztalgiázik a felépült Harrison Ford

Az idén márciusban repülőbalesetet szenvedett színész ennyit mondott: ‘Jól vagyok’. Harrison Ford több ezer rajongóval együtt izgatottan várta a Star Wars legújabb részének előzetesét. Ford Mark Hamill-lel és Carrie Fisherrel együtt köszöntötte a trailert. Nosztalgikus érzéssel töltötte el őket, hogy megint vászonra viszik a filmet, amiben ők is szerepet kapnak. Igaz, nagyon keveset árul el az előzetes, de azért az utolsó képkockát nem lehet félreérteni. De hoppá, elragadta őket a nosztalgia? Az ott egy csók Leia hercegnő és Han Solo között?

„Minden megváltozik, és mégsem változik semmi” – hangzik el a rendezőtől ebben a néhány képkockában.

Kíváncsian várjuk, milyen lesz Leia hercegnő és Han Solo szerelme 30 év elteltével.

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.