Otthon

Itt a nyár, vigyázz a kutyusodra a hőségben is!

Megérkezett az igazi nyár, amit házi kedvenceink is éreznek, ezért még a szokásosnál is jobban oda kell figyelni rájuk.
vous - 2015.07.07.
Itt a nyár, vigyázz a kutyusodra a hőségben is!

Hőség van, szinte alig tudunk öt percnél többet lenni a napon. Ez nemcsak velünk, emberekkel van így, hanem a kutyákkal is. Ha nekünk melegünk van, akkor nekik is. Éppen ezért még figyelmesebbnek kell lennünk.
Különösen, ha sétálni visszük őket, hiszen senki nem szeretné fájdalomnak kitenni a kutyusát. Létezik egy módszer, amivel megvédheted a tappancsait az égési sérülésektől. Mi a teendő?
  • A kézfejed tedd az aszfaltra!
  • Próbáld meg öt másodpercig ott tartani! 
  • Ha sikerül, akkor mehettek is a parkba.

Érdemes azt is szem előtt tartanotok, hogy nem mindegy, a nap mely szakában mentek sétálni. Ha tehetitek, akkor reggel 8 előtt és este 8 után induljatok útnak és valamilyen árnyékos, füves területet vegyetek célba, ahol kevésbé van meleg. És még valami: víz mindig legyen nálatok. Hiszen ahogy ti is, kedvencetek is sokkal gyakrabban lesz szomjas a melegben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!