Otthon

Itt a nyár, vigyázz a kutyusodra a hőségben is!

Megérkezett az igazi nyár, amit házi kedvenceink is éreznek, ezért még a szokásosnál is jobban oda kell figyelni rájuk.
vous - 2015.07.07.
Itt a nyár, vigyázz a kutyusodra a hőségben is!

Hőség van, szinte alig tudunk öt percnél többet lenni a napon. Ez nemcsak velünk, emberekkel van így, hanem a kutyákkal is. Ha nekünk melegünk van, akkor nekik is. Éppen ezért még figyelmesebbnek kell lennünk.
Különösen, ha sétálni visszük őket, hiszen senki nem szeretné fájdalomnak kitenni a kutyusát. Létezik egy módszer, amivel megvédheted a tappancsait az égési sérülésektől. Mi a teendő?
  • A kézfejed tedd az aszfaltra!
  • Próbáld meg öt másodpercig ott tartani! 
  • Ha sikerül, akkor mehettek is a parkba.

Érdemes azt is szem előtt tartanotok, hogy nem mindegy, a nap mely szakában mentek sétálni. Ha tehetitek, akkor reggel 8 előtt és este 8 után induljatok útnak és valamilyen árnyékos, füves területet vegyetek célba, ahol kevésbé van meleg. És még valami: víz mindig legyen nálatok. Hiszen ahogy ti is, kedvencetek is sokkal gyakrabban lesz szomjas a melegben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: