Egyéb kategória

Hivatalos közleményt adtak ki Rékasi Károly állapotáról

Délelőtt még úgy tudtuk, Rékasi Károly állapota súlyos, azonban azóta a Barátok közt produkció közleményéből kiderült, hogy jobban van.  
vous - 2015.07.01.
Hivatalos közleményt adtak ki Rékasi Károly állapotáról

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, hétfő délután karambolozott motorjával Rékasi Károly, akit azóta is a Honvédkórházban ápolnak.

A Blikk információi szerint súlyos zúzódásai mellett combcsonttörést is szenvedett, ami miatt tegnap este meg is műtötték.

A kórház továbbra sem ad ki információt, azonban a fent említett közleményből megtudtuk, hogy a színész jobban van. 

A színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztetőgépen. Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett. Ez utóbbit a tegnapi napon megoperálták. A beavatkozás jól sikerült, de hosszú, többhetes gyógyulási folyamatnak néz elébe.

Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de állapotától függően hamarosan átkerülhet a baleseti sebészeti osztályra. Jobbulást kívánunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: