Egyéb kategória

Hivatalos közleményt adtak ki Rékasi Károly állapotáról

Délelőtt még úgy tudtuk, Rékasi Károly állapota súlyos, azonban azóta a Barátok közt produkció közleményéből kiderült, hogy jobban van.  
vous - 2015.07.01.
Hivatalos közleményt adtak ki Rékasi Károly állapotáról

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, hétfő délután karambolozott motorjával Rékasi Károly, akit azóta is a Honvédkórházban ápolnak.

A Blikk információi szerint súlyos zúzódásai mellett combcsonttörést is szenvedett, ami miatt tegnap este meg is műtötték.

A kórház továbbra sem ad ki információt, azonban a fent említett közleményből megtudtuk, hogy a színész jobban van. 

A színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztetőgépen. Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett. Ez utóbbit a tegnapi napon megoperálták. A beavatkozás jól sikerült, de hosszú, többhetes gyógyulási folyamatnak néz elébe.

Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de állapotától függően hamarosan átkerülhet a baleseti sebészeti osztályra. Jobbulást kívánunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.