Egyéb kategória

Te is lehetsz sikeres női vállalkozó!

Sajnos a mai napig érheti hátrányos megkülönböztetés a vállalkozó nőket. Érdemes az üzleti stratégiát tökéletesíteni, hogy érvényesülhess a piacon férfi társaiddal szemben.
vous - 2024.06.27.
Te is lehetsz sikeres női vállalkozó!

Különböző elemzésekkel feltárhatók vállalkozásod apró, javítható hibái. Az ügyfelek viselkedése sokatmondó. Látszódik, mikor érdeklődnek a termékek iránt, és az is, mikor kell még egy löket, hogy rászánják magukat a vásárlásra.

Manuálisan elég nehéz nyomon követni ezeket a mozzanatokat. A stratégiát viszont csak az elemzések alapján tudod formálni és tökéletesíteni. A mesterséges intelligencia alapú programok segítségedre lesznek ebben is, mint a FunnelFlow automatizációs szoftvere

A vásárlási valószínűség nyomon követése

Ahogy növekszik vállalkozásod, az ügyfelek viselkedése is egyre változatosabb lesz. Az érdeklődők és a vásárlók hozzáállását is érdemes megvizsgálni. Az elemzésekből látszik majd, min kell változtatnod.

Amikor az érdeklődők száma nagyon magas, a tényleges vásárlóké pedig ahhoz képest irreálisan alacsony, akkor valamilyen hiba csúszhatott a stratégiába. Ilyenkor változtatni kell az ügyfelek megközelítésén, vagy nincsenek meggyőződve a termékről annyira, hogy azt válasszák.

A jelentésekből tisztán kivehető az is, hogyan lett egy érdeklődőből vásárló, hogy talált rá a vállalkozásra. Hirdetések, marketingfogások segítségével sokkal több ügyfél csalogatható a pénztárba.

Az egyes érdeklődők hiába nem vettek semmit, érdemes második körben is megkörnyékezni őket, hátha a nem megfelelő marketing tehet mindenről. Ha a látogató vásárlási valószínűségét alacsonynak ítéljük meg, akkor érdemes a stratégián változtatni, új taktikát alkalmazni.

Nem szabad erőszakosnak lenni! Az ügyfelek érzékenyek, nem szeretik a tukmálást. A marketingstratégia legyen óvatos, határozott, meggyőző, de nem tolakodó.

Marketing minden mennyiségben

Egyre több a vállalkozás, sok a versenytárs, emiatt nehéz érvényesülni. Lehet tökéletes a terméked, meggyőző a karaktered, esztétikus és felhasználóbarát a weboldalad, ha nem fektettél elég energiát a marketingbe.

Nőként ez különösen igaz, hiszen sok olyan vállalkozói szféra létezik, ahol nem szívesen üzletelnek hölgyekkel, vagy vásárolják meg a termékeiket. Ha például az építőiparban próbálsz meg érvényesülni, biztosan kiváló marketingre lesz szükséged ahhoz, hogy hozzáértőnek gondoljanak.

Az emberek zöme általában előítéletes, de ne ijedj meg! Bizonyítanod kell nekik, hogy nem véletlenül vágtál bele a vállalkozói életbe.

Az AI segít

A monoton, időigényes vállalkozói feladatok elvégzésére segít a mesterséges intelligencia alapú marketingautomatizációs szoftver. A FunnelFlow leveszi a terhet a válladról, hogy több idő jusson a menedzselésre. Emeld ki vállalkozásod a tömegből, tedd különlegessé és értékessé, hogy pozitív megkülönböztetésben lehessen részed!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.