Test

Tanulj a tartós szőrtelenítésről a Braun Skin i-Expert IPL készülékével közösen!

Identitásunk elengedhetetlen és fontos részét képezi a testünkön található szőr – vagy épp annak eltávolítása. Ha a melegebb nyári napokon Te is örülnél annak, ha nem kellene minden reggelt borotválással kezdened, akkor a Braun új IPL szőrtelenítő készüléke a tökéletes megoldás lehet a számodra!
vous - 2024.06.19.
Tanulj a tartós szőrtelenítésről a Braun Skin i-Expert IPL készülékével közösen!

Tartós szőrtelenítés könnyedén, otthonod kényelméből

A Braun Skin i-Expert okos IPL szőrtelenítő készüléke a világ első intelligens okosrendszere, amely veled együtt tanul, folyamatosan: a rendszer központjában Te állsz, ugyanis a Te bőrtónusodhoz igazítja a működés intenzitását és a testfelületenként aktív, valós idejű, személyes útmutatást nyújt. Ezzel pedig hozzád kerül a döntés, miszerint mikor és hogyan szeretnéd eltávolítani a szőrt.

A Braun eddigi legjobb IPL készülékét AI technológiával látták el, így használat közben tanul, és telefonos applikáció segítségével támogatja a felhasználót. A tartós szőrtelenítő készülék képes a valós idejű lefedettség-visszajelzésre és az intelligens fejfelismerésre. Használat közben tippekkel és tanácsokkal lát el a legjobb eredmény elérése érdekében.

villanófényes szőrtelenítés

A Braun Skin i-Expert okos IPL szőrtelenítő készüléke használat közben egy applikáció segítségével tippekkel és tanácsokkal lát el a legjobb eredmény elérése érdekében.

A rendszer jellemzői:

  • Skin Check – bőrvédelmi funkció ugyanakkor gondoskodik arról, hogy a villanások erőssége semmiképpen se károsítsa a bőrt. Az okos technológiának köszönhetően pedig a legjobb eredményt érheted el az IPL szőrtelenítővel, teljes biztonságban, mindemellett pedig személyre szabott tippeket is kaphatsz a javítás érdekében. A villanások száma (125/perc) pedig lehetővé teszi, hogy egy-egy kezelés sose tartson 15 percnél tovább.
  • Személyes haladáskövető – a kozmetikai tartós szőrtelenítő kezelésekkel ellentétben, itt nem kell majd aggódnod, hogy nem érsz oda időben a következő kezelésedre, ugyanis a haladáskövető lehetővé teszi, hogy képben legyél, hiszen előre jelzi a rád váró kezelések számát. A haladáskövető automatikusan frissül a Te IPL szőrtelenítő előre haladásodnak megfelelően, egészen a végeredményig.
tartós szőrtelenítés

A Braun Skin i-Expert IPL technológiáját arra tervezték, hogy az otthonodban tudd elvégezni a tartós szőrtelenítést.

“Alapvetőn az ilyen okos applikációk ki szoktak fogni rajtam, de a Skin i-expert Braun applikáció használata annyira egyértelmű volt és olyan sok hasznos információval látott el a kezelés közben, hogy elrontani sem tudtam volna.” – mondta el első tapasztalatait Görög Zita, a márka nagykövete a Braun Skin i-expert készülék és applikáció kapcsán.

A Braun Skin i-Expert IPL technológiáját arra tervezték a szőrtelenítés szakértői, hogy a saját időbeosztásodhoz és bőrtónusodhoz igazodva a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb módon, az otthonodban tudd elvégezni a tartós szőrtelenítést.

tartós szőrtelenítés

Az IPL szőrtelenítő készülékekkel hosszú távú eredményes hatás érhető el otthonod kényelmében.

Sokakat visszatart a szalonokban elérhető villanófényes szőrtelenítő kezelések ára a tartós szőrtelenítéstől, inkább a napi rendszerességű szőrtelenítéshez nyúlnak vissza. Való igaz, hogy a hosszan tartó simaság eléréséhez akár 8-10 alkalommal is kezelni kell a szalonokban egy-egy területet, tehát akinek testszerte erős szőrzete van, tényleg magas összeget kénytelen minden alkalommal otthagyni a kozmetikában. Az IPL szőrtelenítő készülékekkel pedig hosszú távú eredményes hatás érhető el otthonod kényelmében, elkerülve a kínos pillanatokat.

Hosszú távú elköteleződés, akár több évnyi selymes bőr, az IPL szőrtelenítővel!

A legújabb Braun szőrtelenítő gép összesen 400 000 villanásra képes, tehát egyszeri beruházással akár 22 éven át1 is biztosíthatja a teljes test kezelését. Az ultragyors villanófénynek köszönhetően gyorsan, 15 perc alatt kezeli a teljes testet az otthonod kényelmében. A kezelési terv elvégzése után pedig akár 1 évig is szőrtelen marad a bőr, és az utókezelés garantálja a tartósan sima eredményt.

A legújabb Braun IPL villanófényes szőrtelenítő készülékének segítségével nem kell megalkudnod semmivel, hiszen egyszerre garantálja a biztonságot, a kényelmet, ráadásul ár-érték arányban is megnyerheti a versenyt a kozmetikai szalonok tartós szőrtelenítő kezeléseivel szemben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.