Egyéb kategória

Tanulj meg szakítani ettől a 11 éves kislánytól!

Ti mit tennétek abban az esetben, ha megtudnátok, hogy a pasitok egy másik csajjal randizott? Most egy ötödikes kislány megtanítja nektek, hogy kell ilyenkor reagálni.
vous - 2015.07.03.
Tanulj meg szakítani ettől a 11 éves kislánytól!

Jelenleg egy 11 éves amerikai kislány az internet sztárja. Ezt pedig nem azzal érte el, hogy szuper fotókat posztol Instagramra, vagy mert egy mini divatdiktártor, egyszerűen csak megmutatta, hogy kell szakítani! Khaleesi, mikor megtudta, hogy szerelme egy másik iskolatársukkal ment a parkba, nem rendezett nagyjelenetet, nem tört ki könnyekben, és nem görcsölt azon, hogy muszáj személyesen szakítani, egyszerűen SMS-ben adta ki a hűtlen Joey útját. De nem akárhogy!

Szóval hallottam, hogy Natalie-val voltál a parkban… Miért csalnál meg, Joey? Két esélyt adtam neked, és tényleg elhittem, mikor azt mondtad, szeretsz. De, gondolom, mégsem.

Persze a hűtlen srác, ahogy jóval idősebb társai, próbálta kimagyarázni a helyzetet, ám mikor ez nem vezetett semmire, a visszatámadásos módszert választotta:

Te voltál az, aki a Starbucksban vásárolt nekem, szóval nyilván szerettél valamennyire.

Így érvelt Joey, aki ez után olyan választ kapott, amire biztos nem számított:

Menj a francba, Joey! Ding, ding, ding, oh, várj, megjött a liftem, igen, mert te nem vagy az én szintemen. Ezt a csatát megnyertem. Tényleg vége!

Írta nemes egyszerűséggel a 11 éves kislány, aki mától a hősünk.

Teljesen igaza van, így kell szakítani, magabiztosan, higgadtan és ilyen stílusosan. Mi pedig rengeteget tanulhatunk tőle. Nem kellenek a végtelen SMS-csaták, az elejtett Facebook like-ok, a folyamatos Foursquare-csekkolások. Ha megbántanak, nem kell lenyelni, és az is biztos, hogy a Starbucks kávét szerelemnek néző Joey-knál csak jobb jöhet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.