Egyéb kategória

Tanulj meg szakítani ettől a 11 éves kislánytól!

Ti mit tennétek abban az esetben, ha megtudnátok, hogy a pasitok egy másik csajjal randizott? Most egy ötödikes kislány megtanítja nektek, hogy kell ilyenkor reagálni.
vous - 2015.07.03.
Tanulj meg szakítani ettől a 11 éves kislánytól!

Jelenleg egy 11 éves amerikai kislány az internet sztárja. Ezt pedig nem azzal érte el, hogy szuper fotókat posztol Instagramra, vagy mert egy mini divatdiktártor, egyszerűen csak megmutatta, hogy kell szakítani! Khaleesi, mikor megtudta, hogy szerelme egy másik iskolatársukkal ment a parkba, nem rendezett nagyjelenetet, nem tört ki könnyekben, és nem görcsölt azon, hogy muszáj személyesen szakítani, egyszerűen SMS-ben adta ki a hűtlen Joey útját. De nem akárhogy!

Szóval hallottam, hogy Natalie-val voltál a parkban… Miért csalnál meg, Joey? Két esélyt adtam neked, és tényleg elhittem, mikor azt mondtad, szeretsz. De, gondolom, mégsem.

Persze a hűtlen srác, ahogy jóval idősebb társai, próbálta kimagyarázni a helyzetet, ám mikor ez nem vezetett semmire, a visszatámadásos módszert választotta:

Te voltál az, aki a Starbucksban vásárolt nekem, szóval nyilván szerettél valamennyire.

Így érvelt Joey, aki ez után olyan választ kapott, amire biztos nem számított:

Menj a francba, Joey! Ding, ding, ding, oh, várj, megjött a liftem, igen, mert te nem vagy az én szintemen. Ezt a csatát megnyertem. Tényleg vége!

Írta nemes egyszerűséggel a 11 éves kislány, aki mától a hősünk.

Teljesen igaza van, így kell szakítani, magabiztosan, higgadtan és ilyen stílusosan. Mi pedig rengeteget tanulhatunk tőle. Nem kellenek a végtelen SMS-csaták, az elejtett Facebook like-ok, a folyamatos Foursquare-csekkolások. Ha megbántanak, nem kell lenyelni, és az is biztos, hogy a Starbucks kávét szerelemnek néző Joey-knál csak jobb jöhet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.