Egyéb kategória

Porszívózd fel a gondjaidat!

Valamiért nagyon elterjedt nézőpont, hogy a takarítás az mekkora nyűg, és úgy kell nekünk, mint a púp a hátunkra. Ennek ellenére – bár nem mindig van hozzá kedvem – néha szeretek takarítani.
vous - 2015.07.01.
Porszívózd fel a gondjaidat!

A környezetem kicsit olyan, mint én. Ha káosz van bennem, akkor általában kevésbé ügyelek a rendre; pár napig, míg jár az agyam valamin, mesterszintre emelem a kupit magam körül. Aztán egyszer csak úgy érzem, hogy itt az ideje kicsit rendet rakni, nemcsak kint, hanem bent is, és akkor nekiállok nagytakarítást csinálni.

Olyankor igazából megszűnik az idő, a tér, mintha másik dimenzióba kerülnék. Nem érzékelem annyira, hogy éppen mit teszek, csak gondolkozom és jár a kezem. A piszkos poharakból kiöblítem a fájdalmat, a bosszúságot, a mosószer néha igazán képes tisztára mosni bármit.

A porszívóval felszívom a kétségeimet, a teregetéssel tisztulnak a gondolataim is. Az öblítő illata igazán megnyugtató és légies, és ahogyan helyre kerül minden, valahol belül is rendeződnek a dolgok. A felesleges gondolatok mind a polcokra kerültek egy pohárban, bögrében vagy lábasban. S a sokhalomnyi tény és kusza gondolat közül megmarad egy: a válasz.

Ti nem bukkantatok még válaszokra valamelyik fiókotokban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.