Egyéb kategória

Kivarrták Katalin hercegné karját? De mi történt?

Katalin hercegné lila hajjal és szétvarrt karokkal tartja a kis György herceget, de Elvis Tysonra hajazó arctetkója se semmi. Leóról, aki így még szexibb, már ne is beszéljünk! De mi történt kedvenceinkkel?
vous - 2015.07.05.
Kivarrták Katalin hercegné karját? De mi történt?

Cheyenne Randall tetoválóművész történt velük. Az ő keze alatt nemcsak a tetoválótű szalad meg, hanem a Photoshop is. Hírességek kapnak művészi alkotásokat a testük különböző pontjaira, sőt, Randall nem állja meg, és átstylingolja őket. Már átváltoztatta többek között Katalin hercegnét és Vilmos herceget de kifestette Ryan Goslingot és Eva Mendezt is. Most viszont új hírességek kaptak helyet Randall repertoárjában. Marilyn Monroe, Angelina Jolie, David Hasselhoff és ismét „hozzányúlt” a királyi párhoz. Fantasztikus! Be kell vallanom, engem lenyűgöz! Ti hogy vagytok ezzel?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.