Egyéb kategória

Kivarrták Katalin hercegné karját? De mi történt?

Katalin hercegné lila hajjal és szétvarrt karokkal tartja a kis György herceget, de Elvis Tysonra hajazó arctetkója se semmi. Leóról, aki így még szexibb, már ne is beszéljünk! De mi történt kedvenceinkkel?
vous - 2015.07.05.
Kivarrták Katalin hercegné karját? De mi történt?

Cheyenne Randall tetoválóművész történt velük. Az ő keze alatt nemcsak a tetoválótű szalad meg, hanem a Photoshop is. Hírességek kapnak művészi alkotásokat a testük különböző pontjaira, sőt, Randall nem állja meg, és átstylingolja őket. Már átváltoztatta többek között Katalin hercegnét és Vilmos herceget de kifestette Ryan Goslingot és Eva Mendezt is. Most viszont új hírességek kaptak helyet Randall repertoárjában. Marilyn Monroe, Angelina Jolie, David Hasselhoff és ismét „hozzányúlt” a királyi párhoz. Fantasztikus! Be kell vallanom, engem lenyűgöz! Ti hogy vagytok ezzel?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.