Egyéb kategória

Szempillatrendek idén

A 2015-ös Magyarország Szépe verseny győztese szempilla-hosszabbítással foglalkozik. Ha van valami, amit egyszer mindenképp ki kell próbálnotok az életben – hiába csak pár hétig tart –, az a dús szempillák megszerzése. De mik a legújabb trendek?
vous - 2015.06.22.
Szempillatrendek idén

Azt hiszem, nem vagyok egyedül azzal az érzéssel, amikor reggelente sokkos állapotban hagyom el a fürdőszobát, hogy nem lett tökéletes a szempillám. Mert nem jó a spirál, vagy egyszerűen csak béna vagyok hozzá. Többször elgondolkoztam már rajta, hogy ki kellene próbálnom a szempilla-hosszabbítást. Ám ma már akkora a választék, hogy ha akarnék, se tudnék dönteni, melyik fajtát válasszam.

Kicsit már sok a D

A 3D műszempilla nem emeli meg a saját, természetes szempillánkat, egyszerűen csak dúsítja őket, amitől igazán szép lesz a tekintetünk. Ennél a fajtánál minden szál szempillánkra egy szál műszempilla kerül. A duplázós dúsító hatást úgy érik el, hogy egy szál helyett kettőt ragasztanak hozzá egy pillánkhoz. Továbbfejlesztett változata a rugalmasabb 4D, ami a súlyát nézve sokkal könnyebb, mint a 3D és természetesebbnek is tűnik. Ezek után pedig tovább folytatódik a sor az 5 és a 6D-vel.  Hú, hát ezt nem tudom egy szempillantás alatt eldönteni.

Dúsabb és hosszabb

Mivel mostanában a természetesség a divat és a naturális smink lett a lányok legjobb barátja, sokan félnek attól, hogy a műszempilla csak elrontja az összképet. Nem feltétlenül. A műszempilla felrakásánál is rengeteg technika van, amivel szépséges tekintetet varázsolhatunk magunknak. A szemzugból kiindulva a szem sarkáig folyamatosan hosszabbodnak a pillák. Ezért ha a szemünk szélén pár mm-rel hosszabb szempillát rakatunk fel, egyből cicásabb és csábosabb tekintetet kaphatunk – ettől még nem vész el a természetesség!

Ahogy azt már tegnap is megírtuk, Kis Daniella lett Magyarország Szépe. De elég is a szóból, íme a gyönyörű szépségkirálynő:

Ajánlott cikkek