Egyéb kategória

Szempillatrendek idén

A 2015-ös Magyarország Szépe verseny győztese szempilla-hosszabbítással foglalkozik. Ha van valami, amit egyszer mindenképp ki kell próbálnotok az életben – hiába csak pár hétig tart –, az a dús szempillák megszerzése. De mik a legújabb trendek?
vous - 2015.06.22.
Szempillatrendek idén

Azt hiszem, nem vagyok egyedül azzal az érzéssel, amikor reggelente sokkos állapotban hagyom el a fürdőszobát, hogy nem lett tökéletes a szempillám. Mert nem jó a spirál, vagy egyszerűen csak béna vagyok hozzá. Többször elgondolkoztam már rajta, hogy ki kellene próbálnom a szempilla-hosszabbítást. Ám ma már akkora a választék, hogy ha akarnék, se tudnék dönteni, melyik fajtát válasszam.

Kicsit már sok a D

A 3D műszempilla nem emeli meg a saját, természetes szempillánkat, egyszerűen csak dúsítja őket, amitől igazán szép lesz a tekintetünk. Ennél a fajtánál minden szál szempillánkra egy szál műszempilla kerül. A duplázós dúsító hatást úgy érik el, hogy egy szál helyett kettőt ragasztanak hozzá egy pillánkhoz. Továbbfejlesztett változata a rugalmasabb 4D, ami a súlyát nézve sokkal könnyebb, mint a 3D és természetesebbnek is tűnik. Ezek után pedig tovább folytatódik a sor az 5 és a 6D-vel.  Hú, hát ezt nem tudom egy szempillantás alatt eldönteni.

Dúsabb és hosszabb

Mivel mostanában a természetesség a divat és a naturális smink lett a lányok legjobb barátja, sokan félnek attól, hogy a műszempilla csak elrontja az összképet. Nem feltétlenül. A műszempilla felrakásánál is rengeteg technika van, amivel szépséges tekintetet varázsolhatunk magunknak. A szemzugból kiindulva a szem sarkáig folyamatosan hosszabbodnak a pillák. Ezért ha a szemünk szélén pár mm-rel hosszabb szempillát rakatunk fel, egyből cicásabb és csábosabb tekintetet kaphatunk – ettől még nem vész el a természetesség!

Ahogy azt már tegnap is megírtuk, Kis Daniella lett Magyarország Szépe. De elég is a szóból, íme a gyönyörű szépségkirálynő:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.