Egyéb kategória

Robbant a bugyitapasz!

Pár napja atombombaként csapódott közénk a bugyitapasz. Hallottunk már C-string bugyiról (tudjátok, aminek nincsenek pántjai) és a szilikonos melltapaszokon sem lepődünk meg. 
vous - 2015.07.04.
Robbant a bugyitapasz!

A bugyitapaszt viszont nem tudom hová tenni. Lehet, csak azért, mert nem flangálok puccos, combtőig felvágott estélyikben, de el nem tudom képzelni, hogy is néz ki a BUGYITAPASZ! Na de most kiderül.

A netet böngészve talán közelebb jutottam a megoldáshoz. A lényege, hogy ne látszódjon, hogy van rajtad bugyi. Tényleg hasznos lehet, ha elegáns helyen kell megjelennetek, és egy szexi darabra esik a választásotok. Valljuk be, inkább egy láthatatlan bugyitapasz, mint a kilógó bugyesz. Szóval, ezt csak fel kell ragasztani, olyan, mint egy C-string tanga, csak egyszer használatos. Egy hátránya azért van: nem tudsz benne pisilni. De sebaj, pisi után ragaszthatsz másikat.

Itt tudjátok megnézni, miről is van szó! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.