Egyéb kategória

Robbant a bugyitapasz!

Pár napja atombombaként csapódott közénk a bugyitapasz. Hallottunk már C-string bugyiról (tudjátok, aminek nincsenek pántjai) és a szilikonos melltapaszokon sem lepődünk meg. 
vous - 2015.07.04.
Robbant a bugyitapasz!

A bugyitapaszt viszont nem tudom hová tenni. Lehet, csak azért, mert nem flangálok puccos, combtőig felvágott estélyikben, de el nem tudom képzelni, hogy is néz ki a BUGYITAPASZ! Na de most kiderül.

A netet böngészve talán közelebb jutottam a megoldáshoz. A lényege, hogy ne látszódjon, hogy van rajtad bugyi. Tényleg hasznos lehet, ha elegáns helyen kell megjelennetek, és egy szexi darabra esik a választásotok. Valljuk be, inkább egy láthatatlan bugyitapasz, mint a kilógó bugyesz. Szóval, ezt csak fel kell ragasztani, olyan, mint egy C-string tanga, csak egyszer használatos. Egy hátránya azért van: nem tudsz benne pisilni. De sebaj, pisi után ragaszthatsz másikat.

Itt tudjátok megnézni, miről is van szó! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.