Egyéb kategória

Pánik a köbön: van az a helyzet, amikor ízeltlábúakkal kell összebútorozni

Hosszas vívódás után döntöttem úgy, hogy kaméleontartásra adom a fejem, azaz mindenféle élő ízeltlábúval is összekötöm az életem vele egyetemben.
vous - 2015.06.18.
Pánik a köbön: van az a helyzet, amikor ízeltlábúakkal kell összebútorozni

ÉN, akit még egy pók is kiüldöz a saját szobájából, és aki annak idején a kertből is kirohant, faképnél hagyva a nagyiját, mert átfutott a lábán egy nyolclábú, nyolcszemű állat. Ehhez képest a tücskökkel egész jól elvoltam, pár hét után simán megfogtam őket, de  nem gondoltam, hogy ma egy órát fogok kínlódni az etetéssel.
 
Az egy dolog, hogy Kiwinek (találó név, mi?) változatos étrend kell, de lisztmolylárva? Most komolyan?!

Hát még ha látnátok, ahogy kúszik/nak…

Nagyjából centiről centire küzdöttem le az undorom, de végül csipesszel csak sikerült megfogni. Hős vagyok! Meg kell hagyni, Kiwiért megteszek bármit, igazán cuki kis háziszörny.

Csajok, ti pedig küzdjétek le a félelmeiteket, legyen az bármi, mert hősök vagytok ti is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!