Egyéb kategória

Pánik a köbön: van az a helyzet, amikor ízeltlábúakkal kell összebútorozni

Hosszas vívódás után döntöttem úgy, hogy kaméleontartásra adom a fejem, azaz mindenféle élő ízeltlábúval is összekötöm az életem vele egyetemben.
vous - 2015.06.18.
Pánik a köbön: van az a helyzet, amikor ízeltlábúakkal kell összebútorozni

ÉN, akit még egy pók is kiüldöz a saját szobájából, és aki annak idején a kertből is kirohant, faképnél hagyva a nagyiját, mert átfutott a lábán egy nyolclábú, nyolcszemű állat. Ehhez képest a tücskökkel egész jól elvoltam, pár hét után simán megfogtam őket, de  nem gondoltam, hogy ma egy órát fogok kínlódni az etetéssel.
 
Az egy dolog, hogy Kiwinek (találó név, mi?) változatos étrend kell, de lisztmolylárva? Most komolyan?!

Hát még ha látnátok, ahogy kúszik/nak…

Nagyjából centiről centire küzdöttem le az undorom, de végül csipesszel csak sikerült megfogni. Hős vagyok! Meg kell hagyni, Kiwiért megteszek bármit, igazán cuki kis háziszörny.

Csajok, ti pedig küzdjétek le a félelmeiteket, legyen az bármi, mert hősök vagytok ti is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.