Egyéb kategória

Pánik a köbön: van az a helyzet, amikor ízeltlábúakkal kell összebútorozni

Hosszas vívódás után döntöttem úgy, hogy kaméleontartásra adom a fejem, azaz mindenféle élő ízeltlábúval is összekötöm az életem vele egyetemben.
vous - 2015.06.18.
Pánik a köbön: van az a helyzet, amikor ízeltlábúakkal kell összebútorozni

ÉN, akit még egy pók is kiüldöz a saját szobájából, és aki annak idején a kertből is kirohant, faképnél hagyva a nagyiját, mert átfutott a lábán egy nyolclábú, nyolcszemű állat. Ehhez képest a tücskökkel egész jól elvoltam, pár hét után simán megfogtam őket, de  nem gondoltam, hogy ma egy órát fogok kínlódni az etetéssel.
 
Az egy dolog, hogy Kiwinek (találó név, mi?) változatos étrend kell, de lisztmolylárva? Most komolyan?!

Hát még ha látnátok, ahogy kúszik/nak…

Nagyjából centiről centire küzdöttem le az undorom, de végül csipesszel csak sikerült megfogni. Hős vagyok! Meg kell hagyni, Kiwiért megteszek bármit, igazán cuki kis háziszörny.

Csajok, ti pedig küzdjétek le a félelmeiteket, legyen az bármi, mert hősök vagytok ti is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.