Egyéb kategória

A varázsvilág nyalánkságai, amit ti is megkóstolnátok

Létezik olyan Harry Potter-rajongó, aki ne gondolkodott volna már el rajta, milyen ízű lehet például a filmben szereplő varázsdrazsé? Kötve hiszem! Íme, néhány nyalánkság a fanatikusoknak!
vous - 2015.06.22.
A varázsvilág nyalánkságai, amit ti is megkóstolnátok

Ha már varázsvilágról beszélünk, akkor mi más ugrana be nektek legelőször, mint a Harry Potter. A Roxfort mágikus világa és története mellett nem hagyhatom szó nélkül mindazokat a „finomságokat”, amiket Harry és barátai rendszeresen fogyasztottak a Három seprű nevezetű kocsmában, vagy csak a vonaton vásárolták az „igen kedves” árus hölgytől. Biztos vagyok benne, hogy a következő édességeket mindannyian megkóstolnátok! Vagy tévedek?

Bogoly Berti-féle mindenízű drazsé

A varázsvilág egyik legnépszerűbb édessége, ami garantáltan feltűnik minden részben. Olyan, mint egy gumicukor, de mégis több annál. Miért? A megszokott csoki és karamell íz mellett akár egy kísértet vagy papír ízűvel is összefuthatsz. Nem akarom megtudni, milyen lehet… 

Csokibéka

Az összetétele egyszerű: csoki meg béka. Bár kicsit szokatlan, hogy ugrál, miközben meg akarod enni, de azért nem lehetetlen elkapni – legalábbis Ronnak mindig sikerült.

Vajsör

„Gyere, Harry, igyunk meg egy vajsört a Három Seprűben.” Ismerős a mondat, ugye? Elég gyakran hangzik el a filmben, mivel ez Harryék egyik kedvenc itala. A három közül talán a vajsör az, amit TUTI megkóstolnék.

Nektek melyik az abszolút favorit?

Ajánlott cikkek