Otthon

Ne hagyd nekik, hogy megnehezítsék az életed!

Jómagam igen nehezen tudom elképzelni, hogy vannak olyanok, akik nem szeretnek több-kevesebb időt tölteni a szabadban. Hiszen milyen élvezetes a csodásan illatozó virágok és pompázatos fák között járni vagy csak üldögélni is! Természetesen vannak azért olyan körülmények, amikor ez kifejezetten kellemetlen. Nagy melegben például az icurka-picurka lények nagyon kellemetlenné tehetik a kinti pihenést.
vous - 2023.07.17.
Ne hagyd nekik, hogy megnehezítsék az életed!

Gátold meg a rovarok bejutását!

Ha a kellemetlen mászó és repülő rovarok ellen valóban hatékony védelemre van szükséged, akkor irány a Mentool.hu szúnyoghálók oldala! Teljesen érthető, ha esetleg eleged van már a bogarak és a kisebb-nagyobb egyéb rovarok mindent elborító áradatából. 

Igazán egyszerű, gyors és nagyon baráti áron kivitelezhető, emellett pedig hosszú távú megoldást jelentenek ellenük a szúnyoghálók. Kizárhatod ezt a kellemetlenséget a helyiségeidből, sokkal komfortosabbak lesznek ezáltal a mindennapjaid.

Nagyon strapabíró és megbízható szúnyoghálók

Ma már nem csupán hagyományos, textilből készített szúnyoghálókat vásárolhatsz meg, hanem már alumíniumból és üvegszálas anyagból készített típusok is elérhetőek. Ezek amellett, hogy nagyon strapabíróak, még megfelelő belátást, illetve kilátást is biztosítanak, holott nagyon sokan pont a sűrűbb szövés miatt ennek az ellenkezőjéről vannak meggyőződve. 

Nagyon praktikus, ha egy megfelelő méretű keretre szereled rá a te igényeidnek tökéletesen megfelelő terméket. Ezt a kerettel együtt érdemes a nyár végén vagy ősszel, azaz a rovarhadak támadásának elmúltával leszerelni és a következő szezonkezdetig eltenni. 

Mind a kétféle, azaz az alumíniumból és az üvegszálas anyagból készített szúnyogháló is igazán ellenálló. Nemcsak a szélsőséges időjárási viszonyokat, szelet, napsütést és csapadékot viseli jól mindkettő, de sokkal kevésbé sérülékeny is. Nem szakadnak el egyhamar, így nem is adnak lehetőséget a kis réseken a rovaroknak a bejutásra. Nagyon lényeges még az is, hogy az alumínium korrodálódásra nem hajlamos, az üvegszálas pedig nagyon sok ideig nem fog kifakulni.

Okos és gyors megoldások

Persze nem mindenkinek fér be egy plusz keret az ablakához. Számukra ideálisak az öntapadós tépőzárral felrakható szúnyoghálók. Nem kell velük sokat vesződni, és nem szükséges mindenféle bonyolult eszköz a felszerelésükhöz. A gyakran használt bejárati illetve teraszajtókra pedig a mágneses hálókat érdemes feltenni, ami szintén nem jelent teljesíthetetlen feladatot.

Ha a Mentool.hu jó minőségű szúnyoghálói közül választasz rovarvédelmi eszközt, akkor nem szükséges az egész tekercset megvenned. Elegendő pont csak annyit megrendelni, amennyit a keretre fel szeretnél feszíteni, vagy a nyílászáróra fel kell ragasztani. Gyors és nagyon egyszerű, emellett pedig tartós és hatékony is lesz így a rovarok elleni védekezés.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!