Egyéb kategória

Modern hercegek, mai apák – Reggeli Nánási Pállal

Lehetnek fiatalok, erejük teljében feszítők vagy kapuzárási pánikkal küzdők. Érkezhetnek tömegközlekedési eszközzel, síléccel a lábukon, autóval, motorral, de akár gyalog is.
vous - 2015.06.21.
Modern hercegek, mai apák – Reggeli Nánási Pállal

Viselhetik azt, amiről a legmárkásabb boltok eladói meggyőzték őket, de strandpapucsot is. Lehetnek szőrösek, csupaszok, szakállasak, borostásak, vagy éppen kopaszok, mint Vilmos herceg, aki június 21-én ünnepli 33. születésnapját. Nem volt kérdés, hogy ezen a napon miatta – na jó, egy kicsit miattunk is – a hercegek lesz a téma. Kis hercegek, nagy hercegek, nagy Ők és apukák. Mert közben azt is pontosan tudjuk, hogy ma apák napja van. Köszöntsétek őket!

Ma is Nánási Pállal ébredünk – most kivételesen szó szerint. A VOUS sztárszerzője ezt a fotót küldte nekünk, amikor megtudta, milyen hercegi napra készülünk. 😉 Még több izgalmas fotóért kattintsatok a blogra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!