Egyéb kategória

Nyár van, és semmi baj! Ja nem, nincs nyár!

Szürkeség, nyálka, eső, ergo nem tudom, mit vegyek fel. Ez jellemezte eddig ezt a hetet. Reggelente állok a szekrény előtt, és fogalmam sincs, mit aggassak magamra. Saru, szandi, nyári ruha szóba sem jöhet, de akkor vegyem elő a nagykabátot? Ugye nem vagyok ezzel egyedül? 
vous - 2015.06.24.
Nyár van, és semmi baj! Ja nem, nincs nyár!

A héten minden napom hatalmas dilemmával indult, mit kéne ma felvenni, hogy ne fázzak, ne ázzak el, de ha mégis meleg lesz, ne izzadjak összevissza, és a legfontosabb: kell-e napszemcsi? Mára talán sikerült kidolgoznom a haditervet. Maxiruha, tornacipő és farmer. (Esernyő!) Ha meleg lesz, leveszem a dzsekit, és tádám: nyári outfit. Ha mégis maradna a rossz idő, esetleg eső (ami be is jött), akkor sem fogok fázni, sem elázni, és mégis trendinek érzem magam. Ez talán a legfontosabb, hogy jól érezzétek magatok abban, amiben elindultok otthonról. Tuti veletek is előfordult már, hogy az egész napotokat meghatározta, ha úgy éreztétek, valami nem stimmel az öltözékkel. Ilyenkor oda az önbizalom, a jókedv, és fuccs a napnak, pláne, ha ilyen az időjárás. Én azt mondom, a farmerdzseki a jolly joker, mert abban biztos, hogy nem fogtok megfázni, és szuperül passzol mindenhez.
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.