Egyéb kategória

Mit tud nyújtani egy minőségi nyomtatási szolgáltató?

A nyomtatás egy iroda életében központi szerepet tölt be. Ezért is fontos, hogy kellő hangsúlyt fordítsunk arra, hogy mégis milyen nyomtató kerül a helyiségbe, de a hogyanról sem szabad megfeledkezni. Az egész projektnek az alapja, hogy megtaláljuk az ideális nyomtatási szolgáltatót.
vous - 2023.10.24.
Mit tud nyújtani egy minőségi nyomtatási szolgáltató?

Honnan tudjuk, hogy megtaláltuk az ideális nyomtatós céget?

Már az is egy nagy könnyítés, ha van elérhető nyomtatóválasztó, mint amit a TechOffice oldalán is találhatunk. Természetesen az ideális nyomtató és cég megtalálása nem gyerekjáték. Az egyik elsődleges jel például az, ha az ügyfélkezelés nemcsak a vásárlásig tart, hanem utána is kapunk támogatást. Ne csak abban kapjunk segítséget, hogy kiválasszuk az igényeinknek és a költségkeretnek megfelelő eszközt. Fontos, hogy az üzemeltetéshez is kellő támogatásban részesüljünk.

Persze már a vásárlás során is találkozhatunk intő jellel. Ha nem kapunk megfelelő információt arról, hogy mégis melyik lenne a megfelelő, csak mindenáron a legdrágább irányába terelgetnek minket, akkor az árulkodhat arról, hogy itt nem a hosszú távú ügyfélkezelés és támogatás a cél. Az mindenképpen plusz pont, ha az eladók szakképzettek, és egyenesen elmondják egy adott nyomtató előnyeit, hátrányait. A vásárlás is többféleképpen történhet. Az ideális az, ha a papírok aláírása után nemcsak beállítják nekünk az új eszközt, de a használatához is alapos felkészítést kapunk, hiszen mégiscsak napi szinten fogjuk igénybe venni.

Ma már olyan szolgáltatásra is lehetőség van, hogy a szakértő távolról felügyelje a nyomtató működését. Ezzel követheti, hogy mikor fogy ki a toner vagy a tinta, és még akár automatikusan megrendelheti az újat, de kaphatunk “csak” egy értesítést is, hogy ideje gondoskodni az újról. Ez már egy nagy lépést jelent a leállásmentes iroda felé.

Mitől lesz leállásmentes az iroda?

Az csak az első lépés, hogyha kifogyóban van a toner vagy a tinta, akkor lehetőség van arra, hogy automatikusan érkezzen az új. Az egyik legnagyobb kihívás a nyomtatókkal kapcsolatban a karbantartás. Ezért is fontos, hogy nagy figyelmet fordítsunk arra, hogy mégis melyiket vásároljuk meg, mivel élettartamban is nagy különbségek lehetnek.

Ma már olyan szolgáltatásra is lehetőség van, hogy hiba esetén azonnal megkapjuk a távoli segítséget, vagy egy helyszíni szerelőt küldenek, de ha ez sem elég, akkor a javítás idejére kapunk egy csereeszközt.

Az eszköz kiválasztásával kezdődik a folyamat

Függetlenül attól, hogy milyen plusz szolgáltatások érhetőek el, az egész projektnek az alapja az, hogy mégis milyen nyomtató kerül az irodába. Ez befolyásolja a többi elérhető lehetőséget is. Ebben kell a legnagyobb segítséget kapnunk a nyomtatós cégtől, mivel az egész irodát meghatározó döntésről beszélünk. 

Szerencsére ma már minőségi eszközök közül lehet válogatni, garantáltan minden cég megtalálhatja az igényeinek megfelelő terméket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!