Egyéb kategória

Beteljesült az őrült minion-rajongók álma

Vajon a szülők tényleg mindenre hajlandóak, ha gyermekük boldogságáról van szó? A következő történetből megtudjuk a választ, ami nyilván egy hatalmas IGEN! Na de ki tudna ellenállni egy minions-áradatnak a hálószobában?
vous - 2015.06.24.
Beteljesült az őrült minion-rajongók álma

Biztos nektek is volt olyan mesefilm gyerekkorotokban, amit mindennél jobban imádtatok. Legyen ez az Oroszlánkirály vagy a 101 kiskutya, lényegtelen. A kedvenc mesefilm mellé pedig egy imádott mesefigura is dukál. Így történt ez a Daily Mail online oldalán bemutatott két kisfiúval is, akik azzal az őrült ötlettel álltak szüleik elé, hogy az egész szobájukat minionokkal szeretnék beborítani. Akik nem ismernék a minionokat, azoknak most elárulom, hogy sárga kis lényekről van szó, akik imádják a banánt, kék nadrágban járnak, és pont annyira lehet megérteni, mit beszélnek, mint a kínai nyelvet: semennyire. Mindenesetre elképesztően cukik.
A szülők nem is tétováztak sokáig, minden tőlük telhetőt megtettek az ügy érdekében, és megvalósították gyermekeik álomszobáját. Szerintem tökéletes munkát végeztek, de nézzétek meg a saját szemetekkel!
Címkék: #szoba #szülők
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.