Egyéb kategória

Beteljesült az őrült minion-rajongók álma

Vajon a szülők tényleg mindenre hajlandóak, ha gyermekük boldogságáról van szó? A következő történetből megtudjuk a választ, ami nyilván egy hatalmas IGEN! Na de ki tudna ellenállni egy minions-áradatnak a hálószobában?
vous - 2015.06.24.
Beteljesült az őrült minion-rajongók álma

Biztos nektek is volt olyan mesefilm gyerekkorotokban, amit mindennél jobban imádtatok. Legyen ez az Oroszlánkirály vagy a 101 kiskutya, lényegtelen. A kedvenc mesefilm mellé pedig egy imádott mesefigura is dukál. Így történt ez a Daily Mail online oldalán bemutatott két kisfiúval is, akik azzal az őrült ötlettel álltak szüleik elé, hogy az egész szobájukat minionokkal szeretnék beborítani. Akik nem ismernék a minionokat, azoknak most elárulom, hogy sárga kis lényekről van szó, akik imádják a banánt, kék nadrágban járnak, és pont annyira lehet megérteni, mit beszélnek, mint a kínai nyelvet: semennyire. Mindenesetre elképesztően cukik.
A szülők nem is tétováztak sokáig, minden tőlük telhetőt megtettek az ügy érdekében, és megvalósították gyermekeik álomszobáját. Szerintem tökéletes munkát végeztek, de nézzétek meg a saját szemetekkel!
Címkék: #szoba #szülők
Ajánlott cikkek