Egyéb kategória

Miért éppen az A4 íves papír etikett címkéket válassza?

Az A4 íves papír etikett címkék Önnek is kiváló választást jelenthetnek abban az esetben, ha költségkímélő megoldást keres. Milyen esetekben használhatja? Mire érdemes figyelnie a megvásárlásuk során? Milyen előnyeik vannak? Azonnal kiderül!
vous - 2023.06.20.
Miért éppen az A4 íves papír etikett címkéket válassza?

Az A4 íves papír etikett címke jellemzői

A DunaShop A4 íves etikett címkéi között többféle változat is megtalálható a széles körű kínálatnak köszönhetően. Az A4-es méretű lapok praktikusak, könnyen alkalmazhatóak, a rajtuk található etikett címkék rendelkezhetnek normál, erős, fedő, hűtőházi és visszaszedhető ragasztóval. 

A papír alapú öntapadó etikett címkék beltéri körülmények közötti használatra alkalmasak, hiszen a kültéri hatásoknak nem vagy csak korlátozottan állnak ellen.

Milyen szerepe van az etikett címkéknek a mindennapokban?

Az etikett címkéknek a felhasználása napjainkra mindennapossá vált – olyannyira, hogy nélkülük számos gazdasági ágazat bajban lenne. A gyártástól kezdve a szállításon át a kereskedelemig alapvető kellékanyaggá nőtte ki magát, adatfeldolgozási és biztonsági szerepe vitathatatlan.

Az öntapadó etikett címkék az “információk tudói” – kötelező és ajánlott adatokat, vonalkódot, logókat és grafikákat egyaránt tartalmazhatnak. Elvárás velük szemben, hogy az elvárt ideig ezeket az információkat olvashatóan megőrizzék – ehhez pedig az kell, hogy a vásárlásnál Ön is vegye figyelembe a felhasználás körülményeit.

Az A4 íves öntapadós etikett címke előnyei

Akár irodai környezetben, akár a raktározásban vagy a gyártásban kíván alkalmazni A4 íves etikett címkéket, azokkal számos előnyre tehet szert. Például:

 • A használatukkal optimalizálni tudja a cége költségeit – mindig csak annyi íves etikett címkét kell beszereznie, amennyire a nyomtatási volumen alapján szüksége van
 • Már a meglévő irodai eszközeit használva is képes lesz etikett címkéket nyomtatni (tintasugaras vagy lézernyomtatóval a címke típusának függvényében), nem kell címkenyomtatóba befektetnie (később az igénynövekedés arányában természetesen beszerezheti a tekercses címkenyomtatót)
 • Gyorsíthatja a munkafolyamatokat
 • Hatékonyabbá teheti a munkavégzést – időt takaríthat meg, amit másra tud fordítani
 • Egyszerű a felhasználhatósága
 • Többféle típusú ragasztóval beszerezhető, így többféle területen is ideális a címkézési feladatok ellátására
 • Több mint 400-féle méretben kapható, így mindig csak akkora címkét kell beszereznie, amilyen éppen kell
 • A legkedvezőbb árú etikett címke

Milyen felhasználási területei lehetnek az A4 íves etikett címkéknek?

A lehetőségek száma jelentős, felhasználhatja az etikett címkéket:

 • Dossziék, dokumentumok, iratok feliratozásához, azonosításához
 • Borítékok egyszerű és gyors címzésére
 • Postai csomagok és küldemények feliratozására
 • Névjegykártyák, kitűzők készítéséhez
 • Termékek címkézésére, jelölésre 
 • Adathordozók jelölésére
 • Típuscímkékhez

Válassza Ön is az A4 íves papír öntapadós etikett címkéket a címkézési feladatok megoldásához! Nem fog csalódni bennük!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.