Egyéb kategória

Micsoda?! A héten néhol csak 16 fok lesz?

Viszlát, kánikula! Helló, zápor, zivatar és 16 fok! Jövő héten elég változékony lesz az időjárás.
vous - 2015.06.21.
Micsoda?! A héten néhol csak 16 fok lesz?

Két típusú ember van: az egyik előző este megtervezi, mit vesz fel másnap. A másik a reggeli időjárástól és a hangulatától teszi függővé, miben indul neki a napnak. Én az előbbibe tartozom és szörnyen rosszulesik, ha másnap át kell variálnom az előre összerakott szettet. Akkor előfordul, hogy csak állok a szekrény előtt teljesen tanácstalanul. Mivel mostanában nem volt túl sok időm erre, bevezettem két alapszettet, amiről tudom, hogy mindenhez jó és jól is érzem magam benne.

  • Fekete nadrág + feliratos póló + fekete balerinacipő = klasszikus szett, mindenhova jó.
  • Kék farmer + fehér póló + hatalmas nyaklánc = egyszerű, nagyszerű, van benne valami feltűnő is.

De ahonnan elindultam: ha most készíted ki a ruhádat holnapra, készülj arra, hogy HIDEG lesz.

Hétfő: napsütés, északon felhősebb időszak. A legalacsonyabb hőmérséklet 6-11, a legmagasabb hőmérséklet 22-27 fok között alakul.
Kedd: egyre többfelé várható eső, zápor. A szél is többfelé megerősödik. A leghidegebb órákban 10-15 fok lehet.
Szerda: a minimumhőmérséklet 9-14 fok között valószínű. A nappali maximumok általában 20-25 fok között alakulnak.
Csütörtök: többnyire napos idő. A legalacsonyabb hőmérséklet 9-14, a legmagasabb hőmérséklet 21-27 fok között valószínű.
Péntek: főleg az ország középső területein fordulhat elő zápor, zivatar. A leghidegebb órákban 10-15 fok lehet. Napközben 22-27 fokig melegszik a levegő.
Hétvége: záporok, zivatarok, szél.

Forrás: MTI

Címkék: #divat #időjárás
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.