Test

Mi a legjobb módszer az arcfiatalításra?

Ahogy elszállnak feletted az évek, úgy a bőröd is mesélni kezd a gyermekkorodban eltöltött vidám nyaralásokról a tópart mellett, a sok vicces pillanatról, amelyeket tinédzser korodban éltél át, az ébren töltött éjszakákról a vizsgák előtt, és még hosszasan folytathatnánk a sort.
vous - 2022.10.18.
Mi a legjobb módszer az arcfiatalításra?

Először a finom vonalak és ráncok jelennek meg, majd a bőröd fokozatosan veszít a feszességéből és a tónusából. Ez a folyamat főleg annak köszönhető, hogy a bőr kollagén- és elasztinszintje az idő előrehaladtával egyre alacsonyabb lesz. Ez azért jelent problémát, mert ezek felelősek azért, hogy élettel teli, telt és ragyogó legyen a bőröd.

A jó hír viszont az, hogy a QMS Medicosmetics Hungary kollagénjei között fellelhető Collagen System 3-Step Routine Set három termékből álló együttesének a segítségével újjáélesztheted a bőröd, és helyreállíthatod a fiatalos, élettel teli ragyogását invazív műtét nélkül.

Klinikai tesztek is bizonyítják a hatékonyságát

Az elmúlt években számtalan klinikai tesztnek vetették alá ezt a szettet, az egyikben például 40 év feletti egészséges alanyokon vizsgálták a hatékonyságát. A teszt 12 héten keresztül tartott, és a résztvevők ez alatt az idő alatt csak a QMS Collagen System 3-Step Routine Set-t használták a bőrápolási rutinjuk részeként, 4 hetente pedig értékelték az eredményeket.

A visszajelzésekből az derült ki, hogy az alkalmazása már egy hónap után látható javulást hozott az összes vizsgált területen. Ez annyit jelent, hogy az alanyok bőre egyértelműen sugárzóbbnak tűnt, csökkentek a finom vonalak és a ráncok, valamint halványodtak a bőrön lévő foltok.

Hogyan kell alkalmazni?

Minden reggel az arctisztítás és tonizálás után vigyél fel néhány csepp Day Collagen Sensitive-t az arcodra, a nyakadra és a dekoltázsodra. Majd ezt a lépést kövesse az általad preferált szérum és hidratáló felvitele. Lényegében este ugyanezt a folyamatot kell megismételni, annyi különbséggel, hogy most a Night Collagen Sensitive-t kell használni.

Reggel vagy este pedig – mindez a saját preferenciádon múlik – vigyél fel egy egyenletes réteg Active Exfoliant 11%-os gyümölcssavat egy QMS ecsettel vagy az ujjbegyeddel a száraz, megtisztított arcbőrödre, beleértve az alsó szemhéjat, a nyakat és a dekoltázst is. Mindeközben egy kis bizsergő érzést és némi bőrpírt fogsz tapasztalni. Ilyenkor nem kell megijedni, mindez annak a jele, hogy a képlet működik. 10-15 perc elteltével alaposan öblítsd le hideg vízzel, majd töröld szárazra az arcodat!

Az Active Exfoliant 11%-os gyümölcssav alkalmazásának ajánlott gyakorisága az első héten egyszer vagy kétszer, a második héten 2-4 alkalommal, míg a harmadik héttől kezdve hetente háromszor.

Hogyan őrizheted meg az elért eredményeket?

Igaz, hogy ez a QMS arcfiatalító kezelés igazán tartós végeredményt garantál, de sajnos a szervezet természetes kollagénszintje tovább csökken az életkor és a külső tényezők miatt.

Úgy segíthetsz megőrizni, amit elértél, ha tartósan használod a szettet, továbbá megvéded a bőrödet a naptól, folyamatosan hidratálsz, valamint antioxidánsban és vitaminban gazdag ételeket fogyasztasz.

Ajánlott cikkek