Trend

Legyetek bátrak, viseljetek sárgát!

Kanári-, nap-, aranysárga. Bőven lehetne válogatni a sárga árnyalatai közül, mégsem tesszük. Pedig érdemes lenne!
vous - 2015.07.08.
Legyetek bátrak, viseljetek sárgát!

A NORIE Team stylistja inspiráló összeállításokat mutat minden nap a Facebook-oldalán. Mindig figyeljük mi is, mit tanulhatunk tőle. A minap Dóri egy mesés sárga ruhát viselt. Saját bevallása szerint ez élete első ilyen színű ruhája, de nem az utolsó!

Ritkán jön szembe az utcán manapság sárga szett, pedig sok-sok pozitív “tulajdonsággal” rendelkezik ez a szín. Pszichológusok szerint nemcsak ösztönzi a kommunikációt, de energiát ad, enyhíti a szomorúságot, és örömmel tölt el. Ha pedig ez nem lenne elég, 2015 egyik trendszínéről beszélünk.

Viseljetek ti is bátran sárgát. Kombináljátok más színekkel, például fehérrel, világoskékkel vagy épp eperszínnel.

Forrás:
Dorothy’s Fashionland

Köszönjük a tippet, Dóri! Tényleg ragyogsz ebben a ruhában!

Varrónő édesanya mellett, mióta az eszemet tudom, stylist szeretnék lenni. Főiskola után fél évig éltem Londonban, rájöttem, hogy nekem ezt kell csinálnom. 2014 eleje óta dolgozom stylistként. A Sanoma Média Akadémián sajátítottam el a szakma rejtelmeit, dolgoztam a Nők Lapjával, az angol Evolve magazinnal és a Dolly by Le Petit Tom Hungaryval. A Norie Teamet és a Szépítőket erősítem stylistként, legjobban az átalakításokat szeretem.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon