Egyéb kategória

Mesés arca van a lánynak – szó szerint

Legkedvesebb mesebeli karaktereit festette arcára a profi sminkes, ezt nektek is látnotok kell!
vous - 2015.06.27.
Mesés arca van a lánynak – szó szerint

Imádjuk a meséket és a mesefigurákat. Ki ne szeretné őket? Sosem tudunk annyira felnőni, hogy ne tudnánk elsírni magunkat az Oroszlánkirály vagy bármely másik mesefilm kicsit is érzelgős jelenetén. Ez járhatott annak a sminkesnek is a fejében, aki kedvenc rajzfilmes karaktereit festette az arcára. Nem is akárhogyan! Az már egyszer biztos, hogy nem kevés kreativitással és tehetséggel áldotta meg őt a sors. Íme!

Laura Jenkinson többi remek alkotását itt nézhetitek meg! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.