Egyéb kategória

A Jurassic World Magyarországra érkezett!

No nem kell megijedni, nem fognak dinókölykök rohangálni az utcákon, csak a Budakeszi Vadaspark dolgozói szórakoztak egy kicsit. A gondozók egy dinó bátorságával szálltak szembe a mosómedvével, ami úgy reagált a jelenetre, mintha csak egy rendezői utasítást hallott volna!
A képet összehasonlítva az film eredeti jelenetével, még mókásabb lesz a mosómaci, mint a film főszereplője. Chris Pratt lehet, tőle leste a színészi trükköket?

vous - 2015.06.27.
A Jurassic World Magyarországra érkezett!
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: