Egyéb kategória

Van, ami örök – Így viseljétek a tengerészcsíkokat!

Hol borús az ég, hol hét ágra süt a nap. Nehéz is ilyenkor eldönteni mit vegyünk fel. Ebben segít most nektek a Norie Team stylistja, Nyaka Dóra.

vous - 2015.06.26.
Van, ami örök – Így viseljétek a tengerészcsíkokat!

Reggelente hosszú kínkeserves válogatás végül pedig csalódottság, mert nem találunk semmit a szekrényünk mélyén. Ismerősek ezek az érzések, ugye? Pedig ilyenkor sem kell csüggednetek, egyszerűbb szetteket tudtok összeállítani pár alap darabból, mint gondolátok.

Ezeket keressétek a ruhásszekrény mélyén:

  • Matrózcsíkos felső – mert a kék&fehér csíkok sosem mennek ki a divatból
  • Kantáros farmer – hisz tavaly óta újra hódít
  • Tornacipő, amiből biztosan lapul egy pár mindenki gardróbjában
  • Néhány kiegészítő

Az eredmény pedig szuper laza hétvégi szett.

Valami csinosabbra vágytok? Az is könnyen megoldható. Cseréljétek a surranótokat egy pár magassarkúra és máris kész a dögös összhatás! Ha pedig már magas sarkakon tipegtek, dobjatok magatokra egy blézert.

Sejtitek már, hogy kire fogtok hajazni? Mutatjuk! 

A szett megálmodója: Nyaka Dóra

Főállásban 2014 eleje óta dolgozom stylistként. A Sanoma Média Akadémián sajátítottam el a szakma rejtelmeit, dolgoztam a Nők Lapjával, az angol Evolve magazinnal és a Dolly by Le Petit Tom Hungaryval. A Norie Teamet és a Szépítőket erősítem stylistként, és ezek mellett különféle projektekbe hívnak dolgozni. Legjobban az átalakításokat szeretem, mert ott érzem igazán, hogy segíthetek a nőknek megtalálni önmagukat. Öltözködéssel kapcsolatos tippjeimért kövessétek a Facebook oldalamat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.