Egyéb kategória

Van, ami örök – Így viseljétek a tengerészcsíkokat!

Hol borús az ég, hol hét ágra süt a nap. Nehéz is ilyenkor eldönteni mit vegyünk fel. Ebben segít most nektek a Norie Team stylistja, Nyaka Dóra.

vous - 2015.06.26.
Van, ami örök – Így viseljétek a tengerészcsíkokat!

Reggelente hosszú kínkeserves válogatás végül pedig csalódottság, mert nem találunk semmit a szekrényünk mélyén. Ismerősek ezek az érzések, ugye? Pedig ilyenkor sem kell csüggednetek, egyszerűbb szetteket tudtok összeállítani pár alap darabból, mint gondolátok.

Ezeket keressétek a ruhásszekrény mélyén:

  • Matrózcsíkos felső – mert a kék&fehér csíkok sosem mennek ki a divatból
  • Kantáros farmer – hisz tavaly óta újra hódít
  • Tornacipő, amiből biztosan lapul egy pár mindenki gardróbjában
  • Néhány kiegészítő

Az eredmény pedig szuper laza hétvégi szett.

Valami csinosabbra vágytok? Az is könnyen megoldható. Cseréljétek a surranótokat egy pár magassarkúra és máris kész a dögös összhatás! Ha pedig már magas sarkakon tipegtek, dobjatok magatokra egy blézert.

Sejtitek már, hogy kire fogtok hajazni? Mutatjuk! 

A szett megálmodója: Nyaka Dóra

Főállásban 2014 eleje óta dolgozom stylistként. A Sanoma Média Akadémián sajátítottam el a szakma rejtelmeit, dolgoztam a Nők Lapjával, az angol Evolve magazinnal és a Dolly by Le Petit Tom Hungaryval. A Norie Teamet és a Szépítőket erősítem stylistként, és ezek mellett különféle projektekbe hívnak dolgozni. Legjobban az átalakításokat szeretem, mert ott érzem igazán, hogy segíthetek a nőknek megtalálni önmagukat. Öltözködéssel kapcsolatos tippjeimért kövessétek a Facebook oldalamat.

Ajánlott cikkek