Egyéb kategória

Ghosting – Kámforrá vált exek, szerelmek, szeretők

Megismertek valakit, napi szinten beszéltek, szinte szimbiózisban éltek, meghív egy esküvőre, kirándulásra, aztán egyik pillanatról a másikra eltűnik? Nem reagál a hívásotokra, üzenetetekre, hirtelen nem lesznek közös ismerőseitek. Sőt ti is le vagytok tiltva? Akkor bizony a ghosting áldozatai lettetek. Pont mint Sean Penn.
vous - 2015.07.01.
Ghosting – Kámforrá vált exek, szerelmek, szeretők

A ghosting ugyanis pont az, amikor valaki úgy dönt, hogy teljesen felégeti köztetek a kapcsolatot, eltűnik az életetekből, szinte egyik pillanatról a másikra törli magát, és csak szellemként létezik a múltatokban. Mondhatni, kísért az emlékeivel, rakatnyi kérdőjelet hagyva a fejetekben, hogy: Akkor. Most. Mi. Van? Bizarr, mi?

Pedig nem annyira új keletű a dolog, főleg szakítás után szokás ezt elkövetni, változó, hogy hogyan. Az otthagyott fél is dönthet úgy, hogy tabula rasa, új lapot kezd az életében, és abban az ex bizony nem lesz benne. Telefonszám-, fotó- és ismerőstörlés, közös tárgyak kukába. Barátság az exszel? Ugyan már. A szakító felet meg nem is kell magyarázni…

Másik kedvencem, mikor egy bimbózó kapcsolat kezdetén vagytok, minden királyul megy, bókok, csók, mosoly, rózsaszín szívecskék, maholnap lánykérés, és bumm. Eltűnik, felszívódik, megsemmisül. Ti meg ültök, és nem értitek, hogy mi van. Először aggódni kezdtek, körbetelefonáljátok a város összes kórházát, aztán leesik a tantusz, mikor a közösségi hálón látjátok a tiltást. És az nem túl kellemes érzés.

Még az a szerencsésebb, ha rájöttök, hogy meg lettetek ghostingolva, mert akkor legalább kidühöngitek magatokat, és nem gondolkodtok annyira azon, hogy mit csináltatok rosszul. De a legdurvább eset az, mikor véletlenül összefuttok, és ő úgy tesz, mintha nem is találkoztatok volna soha. Őrület. 

Ráadásul Sean Penn és Charlize Theron is ezt csinálják most, akikről már mi is megírtuk, hogy szakítottak. A színésznő egyszerűen nem reagál Sean Penn hívásaira. Pedig biztos lenne mit megbeszélniük. Ti is ezt tennétek a helyében?

Ajánlott cikkek