Egyéb kategória

Pocaklakó lennél ismét? Megteheted!

Brazíliában már csak azért is jó lenne élni, mert akkor biztos, hogy lenne egy jó nagy függőágyam, és ki sem másznék belőle napestig. De belegondoltatok már valaha, hogy miért is olyan jó érzés benne ringatózni?
vous - 2015.07.01.
Pocaklakó lennél ismét? Megteheted!

Az egész az anyaméhben töltött időnkre vezethető vissza, ugyanis az ott átélt lágy, finom lebegést, ringatózást idézi fel bennünk. Ezt kihasználva Brazíliában és Kolumbiában picuri függőágyakat akasztanak be az inkubátorokba, hogy az újszülöttek tovább élvezhessék az anyaméh adta impulzusokat. Ez ugyanis jó hatással van a picik fejlődésére, egyensúly-érzékelésükre, valamint sokkal nyugodtabban pihennek a cukorfalatok.

Nézzétek meg ti is, hát nem cukik?

Címkék: #baba #függőágy
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.