Egyéb kategória

Érkezik a Magic Mike XXL – Vajon mire gyúrtak a forgatókönyvírók?

Az első szexi pasiáradat után most jön a második felvonás. Már alig várom! A Magic Mike XXL azonban felvet néhány kérdést.
vous - 2015.06.30.
Érkezik a Magic Mike XXL – Vajon mire gyúrtak a forgatókönyvírók?

Már csak kettőt kell aludnotok ahhoz, hogy újra (fél)pucér pasik lepjék el a mozivásznat, ugyanis ekkor mutatják be a Magic Mike második részét. Remélem, láttátok az első részt, ha nem, akkor most azonnal pótoljátok. Ideális popcornmozi. Lenne… A popcornos tálat inkább valami biztos helyre tegyétek, mert miközben nézitek, garantáltan le fogjátok ejteni az ámulattól.
Ha láttátok az első részt és készültök a másodikra, felmerülhet bennetek is a kérdés: vajon az első rész után mi újat tudnak még kihozni a sztoriból? Tudom, hogy félpucér pasikból sosem elég, de azért valami értelme is legyen a filmnek. Vagy erre nem gyúrnak a készítők? Ennél több kérdésem is van, lássuk:

Mike vajon elmegy végül Las Vegasba?

Szerintetek ellen tudna állni Mike a pörgésnek és a hatalmas buliknak? Naná, hogy nem. Biztosak lehettek benne, hogy ezúttal nem hagyja annyiban, és célba veszi a kaszinóvárost.

Mi történhetett vele és a barátnőjével? Esküvő vagy valami?

Sajnálattal kell közölnöm, hogy az esküvő elmarad, a páros útjai elváltak az első rész után. Bizony, Mike újra becsajozott. 
Mutatom is, ki a szerencsés leányzó!

Már csak egyetlen kérdésem lenne: mi lett a szuper egyedi bútorokat áruló bolttal?

Mike annyira lelkes volt a bútorbolt miatt, hogy reménykedtem benne, ez az álom meg is fog valósulni. Ami így is lett! Egy sztriptíztáncosból egyik pillanatról a másikra egyedi bútorokat gyártó asztalossá válni elég merész vállalkozás. Nem is bírta sokáig és visszatért ahhoz, amihez igazán ért. Ez pedig nem más, mint a TÁNC. Na, nem mintha panaszkodnék…

Most pedig jöjjön egy pucérpasi-áradat!

Ezek után tényleg kíváncsian várom, mit hoztak ki a sztoriból. Ugyan július 2-án nem fogok az első sorban ülni a moziban, de azért megnézem a filmet. Popcornt viszont inkább nem veszek, a totális sokktól elfelejteném megenni. Addig is nézzétek meg az előzetest. Megéri!

Ajánlott cikkek