Világ

Akkora hülyeséget mondott az egykori Disney-vezér, hogy leesik az állatok

Michael Eisner nevét néhány nappal ezelőtt csak pár tucat ember ismerte, ám az egykori Disney-vezér most megszerezte a neki kijáró tizenöt perc hírnevet. A férfi ugyanis egy olyan kijelentést engedett meg magának, hogy a világ köpni-nyelni nem tud.
vous - 2015.07.06.
Akkora hülyeséget mondott az egykori Disney-vezér, hogy leesik az állatok

Michael Eisner 1984 és 2005 között volt a Disney vezérigazgatója, így neki köszönhetünk néhányat a legemlékezetesebb rajzfilmek közül. Ráadásul az ő vezetése alatt ismertünk meg olyan női szereplőket, mint Belle A szépség és a szörnyetegből, Esmeralda A Notre Dame-i toronyőrből, vagy Megara a Herkulesből. Most pedig az egykori Disney-főnök azt állítja, ezek a figurák leginkább a stúdió dolgozóinak fejéből pattantak ki, hiszen egyszerre vicces és szép nő nem is létezik. Ennél pedig csak az szebb, hogy mindezt éppen Goldie Hawnnak mondta. Michael Eisner szavai ugyanis egy nyilvános beszélgetés során hangzottak el:

„A legnehezebb olyan női művészt találni, aki vicces és gyönyörű. Oké, most nagy bajba fogok keveredni, ha ez kikerül az internetre, de általában a hihetetlenül szép nők – természetesen te vagy a kivétel – nem viccesek.”

Úgyhogy most a kedves Eisner úrnak a teljesség igénye nélkül mutatnánk néhány gyönyörű, vicces, híres nőt, akik annyira közel lehetnek hozzá, még Tinderen is megpróbálhatna kétségbeesetten matchelni velük.

Sofia Vergara

Jennifer Lawrence

Jennifer Aniston

Julia Louis-Dreyfus

Zooey Deschanel

Emma Stone

Ajánlott cikkek