Egyéb kategória

Öri barinők közös tetkóval

Szívecske így, szívecske úgy, cifra kezdőbetűk, egyedi jelentések, amiktől a barátság is komolyabb lesz. De tényleg az lesz?
vous - 2015.06.25.
Öri barinők közös tetkóval

Egyre több helyen futottam bele, hogy a csajok öribaris tetkóval villognak. Persze van, ami tényleg baromi menő, de mennyire gondolja komolyan az ilyet az ember? Őszintén bevallom, nekem nincs tetoválásom, nem vagyok ellenük, vannak gyönyörű alkotások, és persze csajok is, akiknek eszméletlen jól áll. Én valahogy nem tudnám viselni őket. De nem rólam szól a dolog. Nyilván nem féléves barátságok után csináltat ilyet az ember, de mi van akkor, ha becsúszik valami bibi? Mert azt azért valljuk be, nálunk, lányoknál ezt sose tudni. Nem feltétlen öriharira gondolok, de megromolhat vagy idővel ellaposodhat a viszony. Egy tetoválás ráadásul örökre szól, és mint tudjuk, az évek elsodorhatják egymás mellől a legjobb barátnőket is. A rajtad lévő kép viszont még mindig hordozza azt a jelentést, amiért azt magatokra varrattátok. Nyilván nem a semmiért csináltattátok.

Találtam pár nagyon jól kinéző művet, amik önmagukban is baromi jól mutatnak. Ez a szívecskés például a híres modell Cara Delevingne és Kelly Osbourne barátságának örök jelképe. Nem gondoltam volna, hogy magamat is sikerül meggyőzöm a cikk végére, de így lett! Szóval, ha úgy érzitek, hogy ez szorosabbá tenné a barátságotokat, akkor szerintem hajrá! De valami nagyon menő legyen! 

Ajánlott cikkek