Egyéb kategória

Celeblista 2015

A Forbes magazin minden évben újabb és újabb listát állít össze a világ és hazánk legbefolyásosabb embereiről. A magyar kiadás legújabb számában most a hazai hírességeket vették lajstromba.

vous - 2015.07.01.
Celeblista 2015

A közszereplőket nemcsak a médiában való megjelenésük mennyisége és súlya alapján rangsorolták, de azt is figyelembe vették, hogy milyen teljesítmény van ismertségük mögött, az általuk felépített brand mennyire váltható pénzre, illetve mennyire építik profin és tudatosan imidzsüket.

A 21-es lista első 12 helyezettje:

 1. Alföldi Róbert
 2. Stahl Judit
 3. Kovács Ákos
 4. Ördög Nóra
 5. Sebestyén Balázs
 6. Gundel Takács Gábor
 7. Liptai Claudia
 8. Friderikusz Sándor
 9. Hajós András
 10. D.Tóth Krisztina
 11. Majka
 12. Molnár Ferenc Caramel

A VOUS szerkesztősége is szavazott, nálunk Hajós András lett a befutó. Nektek ki a nyerő?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.