Egyéb kategória

Celeblista 2015

A Forbes magazin minden évben újabb és újabb listát állít össze a világ és hazánk legbefolyásosabb embereiről. A magyar kiadás legújabb számában most a hazai hírességeket vették lajstromba.

vous - 2015.07.01.
Celeblista 2015

A közszereplőket nemcsak a médiában való megjelenésük mennyisége és súlya alapján rangsorolták, de azt is figyelembe vették, hogy milyen teljesítmény van ismertségük mögött, az általuk felépített brand mennyire váltható pénzre, illetve mennyire építik profin és tudatosan imidzsüket.

A 21-es lista első 12 helyezettje:

 1. Alföldi Róbert
 2. Stahl Judit
 3. Kovács Ákos
 4. Ördög Nóra
 5. Sebestyén Balázs
 6. Gundel Takács Gábor
 7. Liptai Claudia
 8. Friderikusz Sándor
 9. Hajós András
 10. D.Tóth Krisztina
 11. Majka
 12. Molnár Ferenc Caramel

A VOUS szerkesztősége is szavazott, nálunk Hajós András lett a befutó. Nektek ki a nyerő?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.