Egyéb kategória

Bakancslista a kánikulára – ne az utolsó pillanatban induljatok útnak!

Ugye ti is jártatok már úgy, hogy egész évben azt tervezgettétek, mit csináltok majd nyáron, aztán valahogy mégsem jött össze?
 
vous - 2015.06.28.
Bakancslista a kánikulára – ne az utolsó pillanatban induljatok útnak!

Éppen ezért, most itt az ideje annak, hogy készítsetek egy listát arról, amit idén egyszerűen muszáj megtennetek! Ez a legjobb módja annak, hogy részt vegyetek minden olyan kalandban, amiről télen ábrándoztatok. Az én listámat a kalandvágy, a móka és a felejthetetlen emlékek inspirálták. Használhatjátok ti is ugyanezt, de akár csak kiindulópontnak is tökéletes lehet ahhoz, hogy megalkossátok a ti személyre szabott nyári bakancslistátokat.
  • Szervezzetek grillpartit – finom ételek, koktélok és naplemente, kell ennél több?
  • Induljatok neki egy spontán kirándulásnak! Csak válasszatok ki egy helyet, ahova mindig is el akartatok jutni, és induljatok!
  • Önkénteskedjetek! Kutatások kimutatták, hogy boldogabbak lesztek tőle.
  • Találjatok egy könyvet, amit egyszerűen muszáj elolvasnotok!
  • Tartsatok egy telefon- és internetmentes napot! Ez a legjobb módja annak, hogy észrevegyétek a mindennapok apró örömeit.
  • Gyakoroljátok a szeretetet és a gondoskodást! Fogadjatok örökbe egy kiscicát, gondozzatok egy növényt, vagy legyetek többet kisgyerekekkel!
  • Tegyetek rendet a gardróbban! Higgyétek el, ez után az életetek is rendezettebbnek fog tűnni!
  • Engedjétek be a művészetet az életetekbe! Mindegy, hogy táncoltok, festetek vagy énekeltek, ez az önkifejezés legjobb módja!
  • Kutassatok kincsek után a vintage-üzletekben! Nagyon fogtok örülni, ha találtok valami különlegességet.
  • Lepjetek meg valakit, akit szerettek! Csak úgy. Így nála már csak ti lesztek boldogabbak!

A ti listátokon még mi szerepel?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.